Treballem l’hivern de Vivaldi.

Els nens i nenes de P-5 ja fa temps que coneixem a l’Antoni Vivaldi , el curs passat  ens ho vam passar molt bé  fent d’ocells i papallones  i amagant-nos quan  sentiem la tempesta de la seva primavera. Però aquest curs amb la fred del mes de gener vam conèixer una altra de les seves músiques,L’HIVERN.

Primer la vam escoltar, és molt més traquil·la que PRIMAVERA , a l’hivern els animals no van de pressa d’aquí cap allà , però també pot  ser divertida!Mireu! Aquí mentre l’escoltem anem movent les cintes, si ens hi fixem sentim les petites gotetes que cauen, és molt diferent de la tempesta de la PRIMAVERA. 

I ara seguim la música  primer amb els pinzells i després a la taula amb els retoladors . Uau ! quin mural que ens ha quedat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *