SORTIDA A L’AEROPORT DE SABADELL

Els nens i nenes de 1er A i 1er B, hem anat a visitar l’aeroport, ens hem posat unes armilles de colors per a què ens veies tothom i hem vist un munt d’avions: els dels bombers, un de guerra, alguns molt antics, helicòpters, avionetes privades i fins i tot un hidroavió.

També hem pujat a una avioneta, uf…quina sensació! semblavem pilots de veritat.
Un bomber ens ha explicat la seva feina a l’aeroport i com apagaven el foc del combustible, ens ha deixat un casc i tots ens l’hem emprovat, pesava moltíssim.

Per últim, hem esmorzat al parc infantil i ens han ensenyat un dels falcons que tenen a l’aeroport. El tenen per caçar ocells i coloms que poden posar en perill als avions si xoquen contra ells.
Ens ho hem passat super bé.

FOTOS DEL CARNAVAL

CARNAVAL 2011

Aquest curs l’Eix Transversal estava dedicat als Boscos. Per això vam decorar el mòdul amb elements del bosc d’alta muntanya i el dia de Carnaval ens vam disfressar d’arbres, bolets i flors.
Les mestres es van disfressar de papallones. Tots i totes estavem guapíssims i ens ho vam passar d’allò més bé.
Aquí ens teniu!!

ELS CASTELLERS A L’ESCOLA

ELS CASTELLERS DE SABADELL

ELS CASTELLERS DE SABADELL

Aquesta setmana hem fet un taller amb els castellers de Sabadell.
Primer hem estat a la classe i ens han explicat un munt de coses: les parts del castell, els tipus de castell, la música, el vestuari, els dies d’entrenament…

Després mitja classe ha fet activitats a l’aula: memori, pintar un saballut, puzzle i hem relacionat cada castell amb el seu nom. L’altre meitat estava al gimnàs aprenent a fer castells.
El dijous van venir a Primer A i divendres a Primer B.
Mireu quines fotos ens hem fet i que valents que som!!

CLICA LA FOTO

També hem après que la música dels castellers es fa amb les gralles i el tabal, serveix per indicar a tothom per quina part del castell van. Es diu Toc de Castell.

JOCS DELS CASTELLERS

Aquí teniu un joc de taula dels castellers. Podem fer els nostres castells i a veure qui guanya!!

I aquí teniu un altre per jugar a l’ordinador:

PER LLEGIR CONTES

Des de que hem tornat de vacances hem millorat moltíssim la lectura. Per això us deixem aquesta pàgina…podeu triar entre llegir contes, escoltar-los i fins i tot escriure’ls.
A VEURE QUI S’ANIMA!

CONTES