Conte

Vet aquí una vegada una princesa que era encantadora i presumida que estava tancada a una torre al damunt d’un turo molt vigilada. Al dia següent la princesa va desaparèixer la van segrestar. Llavors sense cap avis des de l’altre turo va sortir un príncep ven plantat semblava aventurer amb els seu cavall marró.
De sobte el príncep va dir
-jo salvaré a la princesa
De cop el príncep va marxar cap el turo i ja no s’ el va veure mes. El que li va passar a la princesa es que se la volia menjar un drac. La princesa ja que era presumida sempre anava amb el seu bossa. Al mig de la cova vam sortir el drac amb la princesa que el drac se l’estava a punt de menjar llavors el príncep mentre estava lluitant la princesa va sortir i va dir: un moment príncep. I va matar el drac d’ un cop de bossa i va marxar. El príncep també va marxar li va donar igual ell es prendria el mèrit.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *