Recull de materials didàctics

Al llarg de tots els anys de docència he anat elaborant i recollint de diverses fonts: editorials, companys/es, internet… molts materials que poden fer servei.

Aquests materials els tinc repartits en dues webs.

Web Marina

Plana web google

En la primera els reculls de materials són molt concrets. En la segona el material està classificat per carpetes segons les àrees.  N’hi ha algunes que encara no estan plenes, amb paciència i temps ja les aniré omplint.

Marina

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Recull de materials didàctics

  1. Marta diu:

    Hola, bona nit.
    Em dic Marta i també sóc mestra en una escola, a Figueres. Estava navegant per internet buscant recursos per fer racons a la classe i m’he trobat amb tots els materials que has penjat a la teva web. FANTÀSTICS! M’aniran súper bé i t’agraeixo molt que ho tinguis penjat, amb la feina que hauràs tingut en preparar i penjar-ho tot! Demà les companyes al·lucinaran amb la quantitat de cosa que hi ha. MOLTES GRÀCIES

  2. angels diu:

    hola Marina, sóc mestra de primària en una escola pública i avui he estat navegant per internet buscant recursos i m’he trobat la teva pàgina. Només puc fer que felicitar-te i agrair-te que tinguis tota aquesta feina penjada perquè tothom la pugui veure.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *