2 thoughts on “Per pensar-hi

 1. jordi

  Aquesta nena és genial!
  Ja que la màquina expenedora no li dóna el que vol, què millor que anar-ho a buscar i triar ella mateixa?
  El que m’ha sorprès és la naturalitat i la calma dels pares. A mi em passa això i el primer que faig és un crit i acte seguit truco als bombers.

 2. LOLA

  Penso que aquesta nena no té culpa de res,es inquieta,té curiositat per tot el que li envolta ,no te por a res i no sap el perill que poden tenir les seves accions la culpa es dels pares que no es responsabilitzan de la seva filla ni tant sol parlen amb ella quan surt la agafan i marxan com si res.
  Ser pares es una feina molt dificil no tenim cap manual dínstruccions,intetem ser els millors pares encara que moltes vegades ens equivoquem tambe áprenem dels errors, espero que aquests pares no tornin ha deixar la seva filla sola.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *