Senderisme a la Roca de’n Toni

El passat dimecres 6 d’abril els nens i nenes de cinquè vam anar a fer una caminata pels voltants del dòlmen de Can Boquet, més conegut com la Roca d’en Toni. Aquesta sortida està inclosa en el Projecte interdisciplinar de “La Prehistòria” i està relacionada amb les àrees de Medi i d’Educació física.
Ha estat una jornada molt divertida: hem caminat, hem jugat, hem visitat el Dolmen, hem agafat aigua de la Font d’En Girol, hem anat a un “poblat ibèric” a fer un dinar de pícnic i hem anat fins a la Roca de la Granota. De passada hem agafat bolets, plantes aromàtiques i unes quantes fulles per estudiar-les a la classe. Un dia complert que no oblidarem.

Aquí us mostrem un plànol amb la ruta i unes fotografies de la sortida.

sortida


Actions

Informations

Leave a comment

You can use these tags : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>