El malalt imaginari

L’engranatge teatral de Molière, amb entrades, sortides, embolics i tripijocs ens arrossega sense adonar-nos. Argan és un home ric, que creu tenir totes les malalties del món. És un malalt imaginari que es passa la vida pendent dels metges i els farmacèutics. Belina, la seva segona esposa, és una dona ambiciosa que espera que es mori el seu marit per quedar-se amb tots els diners, per això vol enviar la filla d’Argan a un convent. Però el pare vol casar la seva filla amb un metge, per assegurar-se la seva assistència permanent. I Angèlica, la filla, es vol cassar, però no pas amb el metge escollit pel seu pare, sinó amb el xicot del que està enamorada. Tot plegat és un embolic que desfarà una criada tafanera, la Toneta, disposada a inventar-se tota mena de tripijocs per tal d’afavorir els enamorats.


Malalt imaginari I from marblocs on Vimeo.


Malalt imaginari II from marblocs on Vimeo.


Malalts imaginaris III from marblocs on Vimeo.


Malalt imaginari IV from marblocs on Vimeo.


Malalt imaginari V from marblocs on Vimeo.


Malalt imaginari VI from marblocs on Vimeo.


Malalt imaginari VII from marblocs on Vimeo.

One thought on “El malalt imaginari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *