El meu trenet de fusta

La joguina de la qual us parlaré no és una joguina qualsevol, és el meu trenet de fusta amb el qual he viscut moltes anècdotes. Es tracta d’un trenet antic de fusta format per una locomotora de sis rodes amb una petita xemeneia de la qual en surt un cordill lligat a una bola de color vermell de fusta i d’un vagonet de quatre rodes. El vagó té forma de caixa amb rodes i dintre hi té unes peces de diferents colors, mides i formes.

He oblidat de dir al principi que amb aquest trenet també he viscut alguna que d’altra bronca…..

Recordo una vegada a casa, un dia que havia vingut tota la família, i jo estava jugant amb el meu trenet, ( pobre de mi era petita i no entenia de que parlaven els grans Innocent) .

Jugant, jugant, el meu oncle que duia una copa de cervesa, va ensopegar amb mi que encara anava a gates, i li va caure la copa. Mare meva quin galliner que vaig muntar…Avergonit També va ser la “mare meva” qui em va esbroncar fins a cansar-se.

Fer l'ulletSomriure

image_00018.jpg

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *