Blocs solidaris

L’Eloy, des del Bloc de Cinquè del Pau Casals ens ha nominat com a bloc solidari per compartir informació.

Què és això? De fet és una “meme” o cadena en la qual es van escollint els blocs que són més solidaris. Blocaires que comparteixen les seves idees i opinions, o que simplement ens ensenyen tot el que saben i ho fan una forma totalment altruista, generosa i voluntària, simplement pel plaer de compartir.

Com a tota cadena, aquesta també té les seves normes. Cal nominar altres set blocs solidaris i enviar un missatge als seus autors/es. Aquests han d’enviar a la vegada aquest premi a set bloggers que triïn, fer un post i posar la imatge del Bloc solidari.

Hem pensat de nominar als blocs de la nostra escola:

Mar de Música, Mar d’Educació Física, Sea of English, Bloc de segon, Bloc de sisè, Bloc de P4 i el Bloc de Cicle Mitjà.

Us convidem a visitar-los.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *