Teatre en anglès

Aquest curs hem tingut unes representacions teatrals al centre 100% en anglès, a càrrec de la companyia IPA PRODUCTIONS, amb actors nadius professionals. Hem triat una per a cada cicle, 4 espectacles perfectament adaptats a les diferents edats i basats en històries ja prèviament conegudes pels nens: Hansel and Gretel, Little Red, Cinderella, Tarzan, Frankenstein… Han estat shows INTERACTIUS, en els que han pogut participar els nens amb diàlegs, cançons, jocs de moviment… Ja s’havien preparat prèviament a les aules i els nens els anaven a veure ja preparats. L’experiència ha estat molt bona i ens agradaria repetir el curs vinent. Esperem que SÍ!!! Amb una bona mostra de fotos us fareu una idea millor. BON ESTIU!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *