DIES ESPECIALS

EN AQUESTS DIES ESPECIALS, TAMBÉ HI HA TEMPS PER BALLAR I CANTAR.

AQUÍ TENIU ALGUNES DE LES CANÇONS QUE L’ÚLTIMA SETMANA VAM CANTAR I REPRESENTAR UNA MIQUETA.

PER UNA BANDA: SI VOLS AIGUA BEN FRESCA!!! UN CLÀSSIC DE SEMPRE DE LES COLÒNIES. US DEIXO LA VERSIÓ QUE VAM CANTAR A L’ESCOLA I UNA DE MÉS MODERNA QUE NO CONEIXEN. LA VERSIÓ DELS THE PENGUINS. PREGUNTEU-LOS QUÈ FÈIEM AMB LES MANS!!

PER ALTRA BANDA, TAMBÉ VAM CANTAR UNA CANÇÓ DE SEMPRE; SI TU VAS AL CEL. VAM AGAFAR-NOS I VAM VOLAR TOTS JUNTS!! TAMBÉ US DEIXO DUES VERSIONS. LA PRIMERA LA CONEIXEN, LA SEGONA ÉS UNA SORPRESA DEL MATEIX GRUP ANTERIOR. SI NO ELS CONEIXEU, VAL LA PENA ESCOLTAR LES SEVES VERSIONS.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *