JORNADA DE PORTES OBERTES I PREINSCRIPCIONS 2022-2023

0

El dissabte 2 d’abril de 2022, de 10:30h a 12:30h, hi haurà una jornada de portes obertes.

Del 4 al 8 d’abril de 2022 s’obrirà el període de preinscripcions per al curs 2022-2023 per a la Llar d’Infants “El Rajolet” de les Preses. Es podran fer en línia o bé a les oficines de l’Ajuntament de les Preses de dilluns a divendres de 8:30h a 14h i dijous de 16h a 19h.

 

Jornada de portes obertes i preinscripcions pel curs 2021-2022

0

Estem fent tots els preparatius necessaris per tal que el pròxim mes de setembre la Llar d’Infants el Rajolet de les Preses pugui iniciar el nou curs 2021-2022.

Del 12 al 16 d’abril de 2021 estaran obertes les preinscripcions pel curs 2021-2022 de la Llar d’infants “El Rajolet” de les Preses.

Davant la impossibilitat de fer una jornada de portes obertes en motiu del COVID-19, podeu fer un recorregut virtual de les instal·lacions:

 

Pla d’organització definitiu pel curs 2020-2021

0

El Pla d’organització definitiul de centres educatius pretén establir les bases per tal que el curs 2020-21 es pugui reprendre amb les màximes garanties, buscant l’equilibri entre protecció de la salut de les persones als centres educatius, la correcta gestió de la pandèmia i el dret de tots els infants a una educació.
Aquest pla d’organització ha estat aprovat pel consell escolar del centre.

Pla d’obertura Juny 2020

0

El Pla d’obertura de centres educatius en fase 2 de desescalada en la finalització del curs 2019-2020 i per a l’organització i funcionament dels centres i els estudis del curs 2020-2021, aprovat pel PROCICAT en data 20 de maig de 2020, estableix que cada centre educatiu elabori el seu Pla d’Obertura de centres i apliqui les mesures de seguretat que aquest pla estableix abans de l’admissió dels alumnes.

Seguint les instruccions per a l’organització de l’obertura dels centres educatius per al desplegament d’aquest pla, el centre ha elaborat el següent Pla d’Obertura.

 

Pla obertura Rajolet, actualitzat fase 3

 

 

 

JORNADA DE PORTES OBERTES I PREINSCRIPCIONS 2020-2021

0

Tot i no conèixer encara les instruccions del Departament d’Educació i de les autoritats sanitàries per a la reobertura dels centres educatius a causa de la pandèmia del Covid19, estem fent tots els preparatius necessaris per tal que el pròxim mes de setembre la Llar d’Infants el Rajolet de les Preses pugui iniciar el nou curs 2020-2021

A partir del 13 de maig de 2020 estaran obertes les preinscripcions pel curs 2020-2021 de la Llar d’infants “El Rajolet” de les Preses.

Davant la impossibilitat de fer una jornada de portes obertes en motiu del COVID-19, podeu fer un recorregut virtual de les instal·lacions:

 

LA NOSTRA CANÇÓ

0

Aquí teniu la cançó:  EL RAJOLET 

canço rajolet 2canço rajolet

 

 

 

 

HISTÒRIA D’UN NOM: EL RAJOLET

0

Estem molt contentes, ja tenim nom a la nostra escola: “EL RAJOLET“.

Us preguntareu perquè aquest nom. El motiu és perquè, el nostre poble, fa poc, va inaugurar l’escola que es diu “La Bòbila”, i està construïda en un lloc on antigament hi havia una fàbrica de rajols, de la qual, actualment, se’n manté la seva xemeneia (element emblemàtic per a tots els presencs). És per això, que vam pensar que seria bonic posar a la nostra Llar d’Infants un nom relacionat amb aquesta.

Creiem en l’estreta relació que ha d’existir entre nosaltres i l’escola dels més grans. A més, també té simbolisme el fet que molts dels “rajols” que surten de la Llar d’Infants formaran part d’aquesta “xemeneia” que és la bòbila.

Així és, doncs, com vam escollir el nom per a la nostra escola.
ESPEREM QUE SIGUI DE L’AGRAT DE TOTHOM.

HEM BATEJAT LA NOSTRA LLAR

0

El passat dia 10 d’octubre vam posar nom a la nostra Llar, ara ens diem LLAR D’INFANTS EL RAJOLET DE LES PRESES. A més, vam inaugurar les remodelacions que hem fet: el jardí, estances,… Va ser un gran dia per a tots. Moltes gràcies als assistents i a tothom que ho va fer possible.

PARAULES SAVIES (Mare Teresa de Calcuta)

0

Ensenyaràs a volar…

però no volaran el teu vol.

 

Ensenyaràs a somiar…

però no somiaran els teus somnis.

 

Ensenyaràs a viure…

però no viuran la teva vida.

 

Ensenyaràs a cantar…

però no cantaran la teva cançó.

 

Ensenyaràs a pensar…

però no pensaran com tu.

 

Però sabràs

que cada vegada que ells volin, somiïn,

visquin, cantin i pensin…

Estarà en ells la llavor

del camí ensenyat i après!

 

Go to Top