Benvingudes i benvinguts al bloc de Llengües Estrangeres i AV

El bloc ha de ser un espai de trobada on podem posar des de suggeriments a pràctiques que ens funcionen.

Com que totes i tots formeu part de centres amb Projectes d’Innovació Educativa en Llengües Estrangeres, és important que tingueu un vincle amb la resta de centres i experiències, i, des del meu apartat de formador en recursos TIC aplicables, poder aportar totes aquelles eines que us calguen.

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/7RGgS4kyGWI" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

One thought on “Benvingudes i benvinguts al bloc de Llengües Estrangeres i AV

  1. rgarcia5

    Benvinguts al món dels blocs. Treballo al departament d’educació, a l’edu365. Us convido a visitar el meu bloc sobre ELT: http://blocs.xtec.cat/eltblog es diu “Blog and Teach” i és tant per professorat de primària com de secundària.
    Molta sort!

    Ricard Garcia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *