Poesía eres tú

Des dels blocs educatius Apuntes de Lengua i Lengüetazos Literarios llancen el projecte Poesía eres tú amb l’objectiu d’acostar la poesia i les TIC a les aules a través de la confecció col.laborativa d’un videopoemari amb poemes seleccionats,recitats i comentats per alumnat del primer cicle de l’ESO.

Com a part del projecte s’ha creat un bloc on setmanalment s’afegiran els videopoemes que els féu arribar a través del correu electrònic. Visiteu el bloc i descobriu les recitacions que ja han realitzat alguns alumnes d’Apuntes de Lengua i Lengüetazos Literarios, així com les indicacions de com participar en el projecte.

Poesía, eres tú: Romance de la luna, luna from Jose Hernández on Vimeo.

Podeu seguir aquest projecte a través del twitter amb el hashtag #poesíaerestú

Leave a Reply