A LA FILO LI SURT UNA COMPETIDORA!!!

Hola amics i amigues!
L’altre dia em vaig emportar un bon ensurt a la classe dels Pirates, sabeu què va passar?

Doncs resulta que la Hanna va portar una Filomena i era tan bonica!!!! De seguida vaig tenir un problema: dues Filomenes era massa per mi! vam passar-ho d’allò més bé amb els pirates i les dues Filomenes es van fer molt amigues, ho voleu veure?

Pepot, el titella groc


FORT i FLUIX

Hola amics i amigues,

avui amb els Mags i les Magues ho hem passat d’allò més bé: hem treballat la qualitat del so que fa distingir si aquest és fort o fluix… La Genoveva els ha explicat un conte sobre el que ens va passar a la Filo i a mi amb la bruixa del país de la música… quin riure!!! es feia uns embolics…

Els nens i les nenes  han estat fent un joc de fort/fluix i de seguida ho han entès: ESTIC MERAVELLAT!!!

AGUT I GREU: LA FILOMENA I JO

Hola amics i amigues Llacuneres!

l’altre dia vam estar  parlant amb els nens i les nenes de la Màgia sobre com són les nostres cases: la meva és al pis de baix i la de la Filomena al de dalt.

De seguida aquests infants tan eixerits van entendre que és igual que les notes al pentanorama… ai no! al pentagrama!!: les agudes  a dalt i les greus a baix.

Mireu mireu…

ELS PEPOTS I LES FILOMENES

Amb la classe dels Esports hem jugat a fer teatre, els nens i les nenes han parlat com la Filomena i com jo, us imagineu?? ha estat molt divertit.
Després hem jugat amb campanes a fer l’agut i el greu… molt difícil eh? però en saben tant que la Filomena i jo els hem felicitat.

Pepot, el titella groc.L’AGUT I EL GREU

L’altre dia, a la classe de la màgia, vam estar la Filo i jo ballant la nostra cançó preferida i després els nens i nenes van voler agafar-nos i parlar com nosaltres!!! els Pepots tenien una veuarra!!!! i les Filos una veueta que semblava d’un angelet…

Mireu, mireu!!!

Pepot, el titella groc.BENVINGUDA, FILOMENA!!!

Hola amics i amigues,
cansat de donar voltes per dins la caixa màgica de la música, he buscat una companya de viatge: la Filomena.

La Filomena té una veueta preciosa i m’ensenya a parlar bé quan m’equivoco: és tan bonica!!!

La voleu conèixer?
Hem anat a visitar els mags i magues i, la veritat, ho hem passat molt bé: hem estat xerrant, hem cantat i fins i tot els hem ensenyat la nostra caseta: la de l’agut i del greu. Quan hem acabat estàvem tan cansats que els mags i magues ens han portat com nens de bressol a la nostra llar a dormir.

Pepot, el titella groc.

A MI M’AGRADA PARLAR…

Hola de nou,

voldria explicar-vos que cada dia, quan entro a les classes de l’escola i em crida la canalla, em poso a xerrar una bona estona amb els meus amics i amigues de La Llacuna, són tan divertits…

No penseu que només parlem de música, eh? sovint m’expliquen coses seves…

Pepot, el titella groc.

</e