Aquest dijous dia set d’abril tots els alumnes , professors i professores de l’escola d’Alfés ens vam quedar a dinar a l’escola.
Vam decidir de quedar-nos a dinar perquè el dimarts dia vint-i-nou de març de la setmana passada vam anar a collir unes hortalisses a l’hort i per aprofitar-les vam fer aquest dinar tant saludable.
Cadascú portava l’ingredient que li tocava, no vam portar res de carn ni peix, era tot vegetarià.
Entre tots els ingredients vam fer una menjada boníssima, però no a tots els i va agradar; tot s’ha de dir. Va haber plat únic, era com un plar combinat.
De primer plat, hi havia una amanida de colors: pastanaga, pebrot, olives, col llombarda, enciam, panís i fruits secs.
De segon plat hi havia truita de patata, truita de s’amfaina, truita d’espinacs, unes quantes les van portar els alumnes i la d’espinacs la vam fer al cole amb els espinacs recent collits!. De veguda aigua.
De postres hi havia macedònia amb una sorpresa que va fer la Margarita: la nata!
Vam estar molta estona preparant-ho però el nostre esforç va valer la pena perquè estava tot boníssim! Per a mi la idea que vam tenir de fer el hort d’Alfés em sembla una idea fantàstica perquè ens ajuda, aprenem coses noves, ens divertim molt i el més importan ens alimenta.
Maria Quintana Almenara.