SAFATES PER PANELLETS

Divendres, dia 23 d’octubre, vam fer le safates per posar els panellets. Les safates les vam fer amb material reciclat: Cartró de paper higiènic, capsa de cartró, fulles del pati, glans i castanyes. Tambe vam pintar els tubs de cartró higiènic i vam escriure poemes i rodolins per enganxar-ho dins de les safates dels panellets.

LOGO DE LES OLIVES

Avui dia 9 d’octubre hem fet un concurs de dibuixos per fer el logo de l’etiqueta dels pots de les olives. Finalment hem decidit fer el logo amb alguns elements dels diferents dibuixos. També vam veure les fotos del procés de posar les olives en sosa.

Roger, Inés i Margarita

LES OLIVES

El divendres dia 25 de setembre, vam anar a collir olives. El Sebastià, l’agutzil, ens va dir si voliem collir les olives de l´olivera que hi ha davant de l’Ajuntament. Li vam dir que sí. Les vam collir amb les mans, perquè eren per posar amb aigua i no es podien colpejar. Ja per aprofitar que érem a l´Ajuntament, hi vam portar la carta que vam escriure la setmana passada a l’alcalde.

PRIMER DIA DEL CURS!!

Benvinguts una altra vegada!! Comencem el blog del curs 2015-16. El divendres dia 18 de setembre no vam poder fer hort, perquè a l’estiu van fer reformes al pati i el van destrossar. Ja que haviem de fer un hort nou, vam aporfitar per canviar-lo de lloc i fer-lo una mica més gran.Vam medir l´hort vell per saber la longitut i així podriem fer l´altre hortet una mica més gran. També vam transplantar els cireres a terra ferma. Li vam escriure una carta al Sr. Alcalde, l’Hilari, per demanar-li que ens fes un hort nou.

Inés i Roger

Plantar, collir i arrencar

Dimarts dia 19 de maig vam arrencar les carxofes, les faves i els estirabecs, també vam plantar les albergínies i pebrots. Vam collir els calçots, faves i uns quants estirabecs. Alguns nens van remoure la terra per poder planta-hi les albergínies. Tots ens ho vam passar tant bé plantant que ens hi hauríem quedat tot el dia.

Roger,Inés i Mar

Transplantar

El divendres dia 15 de maig vam transplantar alzines, castanyers i un alvocat. La Margarida va portar un sac de terra bona per plantar-hi els arbres. També vam tirar uns castanyers que s’havien mort. Tots vam agafar un test, vam ficar-hi terra bona  i vam transplantar les alzines que segur que creixeran força.

Roger, Inés i Mar