Coca de recapte

Divendres a l’escola d’Alfés vam fer una recepta amb ingredients de l’hort: la “coca de recapte”.

Els ingredients que vam necessitar són:

-330 gr. farina

-20 gr. llevant fresc

-1 got d’aigua

-3/4 d’oli de girasol

Primerament vam mesurar 330 gr. de farina i ho vam posar en una màquina d’amassar.

A continuació li vam afegir 20 gr. de llevant fresc, tot seguit li vam afegir un got d’aigua perquè la massas no fos tan espesa i també li vam afegir un pessic de sal. Per últim vam afegir 3/4 d’oli de girasol. Ho vam tapar amb film i una goma. Havia de reposar unes 2 hores. Quan vam tornar a obrir la massa aquesta es va triplicar! Vam estirar la massa amb la rodeta. Per guarnir la coca de recapte ho vam fer amb pebrot verd, pebrot vermell, albergínia i tonyina. La Susanna se la va enportar cap a casa seva per coure-la al forn. Per la tarda la va portar feta, vam berenar coca de recapte i estava boníssima! !

Maria Quintana Almenara

cocarecapte1

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *