Projecte Delta

L’Institut Sant Ramon és l’únic centre públic d’educació secundària de Cardona. Actualment té uns 140 alumnes i una plantilla d’uns 20 professors. Ja fa un temps que el professorat manifesta la necessitat d’introduir noves metodologies a l’aula i la Xarxa de Competències Bàsiques ens va donar l’oportunitat d’introduir-nos en aquest nou camí.

La major part del professorat vam coincidir a aprofitar el crèdit de síntesi que fan els alumnes de 1r, 2n i 3r d’ESO per començar a posar en pràctica noves metodologies. En aquest sentit, el nostre projecte “Projecte Delta” aprofita l’estada que els alumnes faran al Delta de l’Ebre a mitjans del mes de març per tal de crear un treball integrador des de les diferents disciplines prenent com a punt de referència aquest paratge natural que l’alumnat visitarà.

Pensem que el crèdit de síntesi ens ofereix la possibilitat de coordinar-nos com a professorat i trencar amb la distribució clàssica de les hores i dels espais i, d’aquesta manera, crear una mostra del que podria ser un futur funcionament del centre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *