Voltem pel món!

Estem participant a una activitat amb moltes aules d’acollida d’arreu Catalunya i aquesta és la nostra presentació.

Entra i ens coneixeràs…

CARLOS Click here to comment on this Voki. Get a Voki now!AZZELARAB Click here to comment on this Voki. Get a Voki now!RUIXUE Click here to comment on this Voki. Get a Voki now!SOHAIL Click here to comment on this Voki. Get a Voki now!JIALI Click here to comment on this Voki.Get a Voki now!MASOOMA Click here to comment on this Voki.Get a Voki now!YAN GUANG Click here to comment on this Voki.Get a Voki now!AMER Click here to comment on this Voki.Get a Voki now!SHAMSHER Click here to comment on this Voki.Get a Voki now!SANI Click here to comment on this Voki.Get a Voki now!

One thought on “Voltem pel món!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà