EXPOSICIÓ PROJECTE INTERDISCIPLINAR

Aquest any el tema del projecte interdisciplinar ha sigut el cinema. Cada curs hem treballat una pel.lícula diferent. A primer vam aprendre moltes coses sobre la nostra pel.lícula : La rebel.lió de les verdures.
És una pel.lícula on els personatges estan fets de plastilina i vam veure un video per saber com es creen aquests personatges, també vam treballar les verdures ( en català,castellà i anglès ), vam fer seqüències de la pel.li i també vam modelar les verdures i els conills amb plastilina per fer la nostra exposició : ” El concurs de verdures gegants “.
Esperem que us vagi agradar molt !!

Click to play this Smilebox slideshow
Create your own slideshow - Powered by Smilebox
Picture slideshow created with Smilebox

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *