BON DIVENDRES A TOTHOM

Aquest matí, mentre dormia un raig de sol m’ha entrat per la finestra i m’ha saludat, bon dia Pilar!!!, lleva’t, el dia ja ha començat, sense fer-m’ho dir dues vegades he sortit del llit hi he començat amb les meves rutines: rentar-me la cara, vestir-me, esmorzar, fer el llit…..i la llista pot anar continuant.

-Què has fet tu?

Avui 3 d’abril una altra pinya fa anys,“PER MOLTS 6 ANYS HÉCTOR”, podeu recordar el vídeo d’ahir i juntament amb tota la família fer una rotllana i cantar i ballar la cançó,  L’HÉCTOR  s’ho mereix.

Avui divendres s’acaba el trimestre i comencem les vacances de Pasqua. Ben segur ja estàs a punt de fer la MONA AMB LA FAMÍLIA, per tal de poder-la anar preparant  et deixo :

  •  UN POEMA   

http://www.edu365.cat/infantil/llegir/poesia/bonissi/05mona.htm

  • UNA CANÇÓ .

  • I un  DIBUIX DEL POEMA  per poder-lo pintar al teu gust.

LA MONA DE PASQUA

Ahhh també et faig arribar una RECEPTA de com fer-la, ummmm!!!!!!, que bona sortirà.

INGREDIENTS PER FER UNA MONA DE XOCOLATA

Famílies totes aquestes TASQUES que us faig arribar és per donar-vos a conèixer de la manera com treballem a l’aula, vosaltres aneu fent al vostre gust i ritme. El que si és important és que  el vostre fill/a estigui MOTIVAT I ENGRESCAT  per fer una mica de tot, llegir, jugar, crear, imaginar…  feu un horari setmanal conjuntament amb ell/a, i intenteu anar-lo seguint, les rutines del dia a dia ens donen estabilitat i tranquil·litat.

Fins avui us he anat penjant tasques cada dia, ara deixarem passar la Setmana Santa.

Molta salut famílies, fins aviat.

Un petó volador PINYA,  la teva mestra Pilar, et tinc dins el meu  COR.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *