CADA DIA ÉS UN GRAN DIA

Hola, BON DIA Pinya!!!!!, el que faig cada matí quan arribo a la cuina és mirar el calendari i marcar el dia, avui és 2 d’abril, de seguida he recordat que hi ha una pinya que fa anys, PER MOLTS 6 ANYS SANTI!!!!!!!!!!!!

Cada pinya pot convidar als de casa a fer una rotllana i cantar i ballar aquesta cançó que, de tot cor, et faig arribar i així tothom poder-te felicitar.

Tot seguit animo a totes les pinyes  a fer un DIBUIX ben bonic de tots els que esteu a casa, el pots pintar, decorar amb trossets de paper, o tires de papers de colors (agafa un paper, retalla tires, pinta cada tira d’un color diferent), i enganxa’ls amb cola,  dibuixa closques de cargol petitones amb retoladors prims, o estrelles, o fer puntets, o escriure números, o lletres…..és a dir, de la manera que tu vulguis.

“COM MÉS CREATIU SIGUIS, MÉS BONIC QUEDARÀ”.  

ELS QUE VIUEN A CASA

Ben segur t’ha quedat preciós, una forta abraçada, Pilar.

Per qualsevol COMENTARI o DUBTE el podeu escriure en aquest bloc, es troba a la part esquerra de cada activitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *