JA TENIM LA NOSTRA PORTA DECORADA!

LES ESTRELLES DELS ESPORTS JA HAN FINALITZAT LA DECORACIÓ DE LA PORTA!
Fent una pluja d’idees i tenint en compte tot allò que ens agrada, hem pogut decorar la porta a través d’un disseny conjunt amb les aportacions de cada nen i nena del grup. La porta reflecteix les motivacions i els interessos dels infants relacionats amb el nom que van decidir per la classe durant aquest curs. Des d’un camp de futbol amb les nostres imatges, fins a un trofeu daurat molt preuat. Esperem que us agradi i pugueu veure-la aviat!

ARRIBEN ELS TUTUS!

Aquest any hem decidit mantenir el lema de l’escola AMB TU TOT ÉS MILLOR, aquesta vegada donem més èmfasi al TOT i als TOTS. Prendre consciència de la nostra identitat en relació amb els altres. La importància del rol de cadascú dins d’un grup, de la família, de la comunitat, de la classe, de l’equip de futbol…, Compartim el que som i com som per enriquir al grup.

Per continuar desenvolupant tot allò que comporta el nostre lema, ha arribat LA COLLA DELS TUTUS, una colla d’amics i amigues que ens ho faran passar molt bé. A mesura que avanci el curs anirem coneixent quines característiques defineixen a cada TUTU i quines coses poden aportar cadascun al grup. Tenim moltes ganes de tornar-los a veure, i vosaltres?

Benvinguts i benvingudes a la nostra família!

Les i els alumnes de 5è B us volem donar la benvinguda al nostre bloc. Donem per començat un altre curs a l’escola després de deixar enrere les vacances i carregar les piles de nou. El grup de cinquè afronta el començament de l’última etapa al centre, cada cop estan més a prop d’aconseguir els seus objectius i apropar-se als seus somnis. Ens espera un curs ple d’aprenentatges i d’emocions, però sobretot, de passar-nos-ho molt bé!