Omar Dahnoun 3r A

TÍTOL: LES PROVES D’APOL·LO 2: LA PROFECIA OBSCURA AUTOR: Rick Riordan
EDITORIAL: S.A. EDITORIAL LA GALERA
PUBLICACIÓ I ANY: 2017
Nº de páginas:416
RESUM: Tothom sap que no s’ha de fer enfadar Zeus però el seu fill Apol·lo sembla no sentir-se al·ludit. Apol·lo que ha sigut castigat per Zeus s’ha convertit en un adolescent amb acnè anomenat Papa Dopoulo. Per tornar a la seva forma divina ha de trobar els oràcles perduts.
La meva opinió: A mi m’ha agradat molt. El recomanaria a la gent que li agrada la mitologia grega i llegir. El que més m’ha agradat són els moments en que hi ha acció.

Saray Cortés 2n D

TÍTOL:A tres metros sobre el cielo
AUTOR:Federico Moccia
EDITORIAL:Giangiacomo Feltrinelli Editore Milano
LLOC DE PUBLICACIÓ I AÑY:1992,Roma
RESUM:
Un dia una noia va a una escola priabada molt cara.Mentre va amb la seva millor amiga al cotxe ,un noi amb moto la insulta i la noia li contesta amb altre insult.Després el noi se li acosta i li agafa la mà. Quan passa el temps s’ enamoren i comencen a sortir.Passats dies d’enamorar-se , la noia queda al matí amb ell. L’escola truca a la mare de la noia, la mare no sabia de la seva falta. La mare la va castigar sense sortir al carrer no mes pot anar a l’ escola . Un dia el noi entra per la finestra i la noia se’n va amb ell totes les nits .La seva relació serà complicada i s’acabaran separant.
Recomanació: És un llibre molt recomanable per a les persones que els agradi el romanticisme.

Leandra Gómez 2n D

TÍTOL:Naruto
AUTOR/A:Masashi Kishimoto
EDITORIAL:Glénat
LLOC/ANY PUBLICASIÒ:2007 Barcelona
RESUM:
Aquest llibre tracta d’un nen anomenat Naruto que va demostrar a tota ”l’aldea de la hoja” con era de fort. En un campionat contra uns dels seus amics, Naruto va fer servir un dels seus podes més forts, el del “zorro de 9 colas. Tot el poblat va quedar al·lucinat perquè tots pensaven que Naruto no sabia fer res.
PER QUÈ AL RECOMANES:
El vull recomanar perquè para mi és molt interessant .També hi ha un ”anime” que es diu Naruto Uzumaki

Alejandro Cubero García

Títol: Naruto.
Autor: Masashi Kishimoto.
Editorial: Glénat.
Lloc de publicació i any: Japó, 1999.
Resum: Els protagonistes han fet una barrera i s’han tancat a dins amb una altra persona. Hi ha una lluita i fan la tècnica prohibida per a ressuscitar l’anterior sensei. Mentrestant, Naruto i els seus companys persegueixen uns enemics que s’han escapat i saben coses que no toquen.

Recomanació: El recomano si us agraden els còmics i si us agrada el manga, també per si us agrada el català. L’únic problema és que necessites llegir altres capítols de la saga per entendre’l millor.

Aya 2n D

TITOL: Konrad
AUTORA: Christine nostlinger
EDITORIAL: Alfaguara
LLOC,ANY,PUBLICACIO: 1975
RESUM: Aquest llibre va d’un nen que es diu Konrad. Un dia, A la casa de la senyora Barttoloty va arribar una llauna de conserves molt gran a dintre hi era el Konrad, El nen de 7 anys. dies deprés, la senyora Barttoloty li va comprar a Konrad roba ,gelats i joguines, Però Konrad no es va emocionar, era un nen repectuós . La senyora Barttoloty li va dir què aniria a l’escola, però no volia anar-hi el primer dia sense saber què havien estudiat tots els nens de la seva classe . La senyora Barttoloty va decidir anar a la casa del seu veí perquè li deixès el llibre i pugués estudiar. Era un nen molt llest.
PERQUÈ EL RECOMANARIES? A mi no m’hagradat molt el llibre, però es interessant

Marouane Ahmich 2n A

TITOL: Callejon sin salida.
AUTOR/A: Gemma Lienas.
Editorial: Planeta Oxford.
Lloc/Any publicació: Publicat a l’any 1945, Estats Units d’America.
RESUM: Tracta d’un adolescent que vivia amb els seus pares que eren pobres. La seva mare treballava de cuinera en un institut privat i gràcies a que treballava en aquell institut, Ramón va poder anar a estudiar allà. El seu pare tenia una botiga d’aliments .Com que eren pobres, a Ramón no li agradava aquesta situació, se sentia amb vergonya i envejava els altres i ell busca fer diners fàcilment. Quan s’enamora de Berta és quan necessita més diners per fer-li regals…Però els diners fàcils impliquen molt perill…
RECOMANACIÓ: Recomano el llibre perquè és divertit, té moltes parts gracioses i altres més serioses. Al principi no passen coses interessants i despres t’hi enganxes i tens ganes de continuar, per aixo m’ha agradat.

Fatumta Barrow 2n D

TITOL : L’ impostor
AUTOR/A:Manuel L. Alonso
LLOC/ANY DE PUBLICACIÓ: 1991 Barcelona
RESUM:
El llibre va sobre un nen que es diu Eduard i va quedar orfe als 16 anys.
La família se l’ emporta cap a Mallorca on viurà una nova vida amb el seu oncle Miquel. Resulta que l’oncle Miquel no és cap ric, és un impostor que estafa la gent, i al llarg del llibre l’Eduard i el Miquel es fan molt amics.
PER QUÈ EL RECOMANARIES?: Perquè aquest llibre t’ ensenya que quan et passa alguna cosa dolenta a la vida, passi el que passi, sempre hi haurà una solució que t’ajudarà per al dia de demà.

Joaquin Garretas 2n A

TITOL: Las catorce momias de Bakrí
AUTOR/A: Susana Fernández Gabaldón
EDITORIAL: Bambú
LLOC/ANY PUBLICACIÓ: Publicat en Espanya al Març del 2007
RESUM: La història va que el Bakrí envia a Yalil un mirall envoltat amb benes. Yalil es va adonar que això traduïa uns geroglífics.
La CIA envia a Yalil una advertència dient-li que deixi la investigació o si no farien mal a la seva família, però Yalil i els seus amics no fan cas i van al lloc on estava el mirall amb la bena.
Mentre van en avió a aquest lloc hi troben un agent de la CIA que provoca una baralla. Yalil i els seus amics poden desfer-se de l’agent i es va posar un d’ells de pilot de l’avió.
Tot anava bé fins que una tempesta va fer que l’avió acabès estavellat, amb molta sort a Hannefer, on es trobava el cor d’Ha.
Una vegada allí entren al cor d’Ha i veuen en Bakrí, segrestat amb els agents de la CIA, que l’havien deixat en un pou. Però de cop i volta la mòmia comença a brillar i surt una serp màgica que mata els agents de la CIA i deixa escapar el Yalil i els seus amics.

Salma El haskouri 2n D

Titol : Manolito Gafotas
Autor : Elvira Lindo
Editorial : Alfaguara
Lloc de publicació i any : Madrid 1999
Aquest llibre tracta sobre un noi que es diu Manolito “Gafotas” . Parla de com al seu avi l’ingresssen a l’hospital per un càncer de pròstata.
El Manolito i el seu germà, a qui li diu “l’imbècil”, van anar amb el seu avi l’hospital, però no es van portar gens bé, així que la seva mare els va enviar a casa amb la Lluïsa la seva veïna rica, que odiava la seva mare. Voleu saber què van fer a casa de la Lluïsa? Doncs llegiu-vos aquest llibre !

Mohamed Larbi El Ahmadi 2n D

TÍTOL: Blau Turquesa+


AUTOR: Marina Rubio i Martori
EDITORIAL: laGalera
LLOC DE PUBLICACIÓ I ANY: Barcelona, 2005
RESUM:
Tot va començar quan l’Albert va a una festa on va trobar una noia molt guapa que li diu si vol sexe i l’Albert accepta.
Tres mesos després l’Al descobreix que té la sida. A partir d’aquell moment tot va canviar, es va separar de la seva família i necessita l’ajuda del seu millor amic.
RAONS PER LA RECOMANACIÓ:
El recomano perquè, a part de que està basat en fets reals (Que s’agraeix molt) també té una història intensa i amb temes actuals com: Depresió, suïcidi, abandonament del seus amics, etc…