RECOMANACIONS DE QUART

JUNTS
TÍTOL: Junts
AUTOR: Ally Condie
EDITORIAL: La Galera
LLOC DE PUBLICACIÓ I ANY: Barcelona, 1993.
RESUM: La societat ho controla tot. Els treballs, la forma de ser, l’amor i la mort. La Cassia és emparellada amb en Xander, el seu millor amic, cosa curiosa dins la Societat, però acceptada. A l’hora de mirar la seva pantalla veu a en Ky, un noi sense pares que farà que la Cassia s’enamori bojament d’ell, manifestant-se contra la Societat i posicionant-se entre l’espasa i la paret sense confessar-li a en Xander que està enamorada d’una altre persona.
RAONS PER LA RECOMANACIÓ: El recomano perquè la història és molt interessant i donen ganes de llegir molt més.

Aroa Pérez Hortigón 4rt A

RECOMANACIONS DE PRIMER

TÍTOL: La casa roja
AUTOR : Louise Munro Foley
EDITORIAL : Timun Mas
LLOC DE PUBLICACIÓ I ANY : Barcelona . Desembre , 1992 .
RESUM : Una noia que passa les vacances amb el seu tiet , el seu tiet te una botiga de armaris i miralls . En aquesta botiga be gent molt extranya a comprar i una d’aquestes persones li cambia la seva vida per uns instants . Despres , tot torna a ser com abans .
RAONS PER LA RECOMANACIÓ : Per que a mi m’agraden el llibres que són de anar de pagina en pagina , decidint tu el final .

Andrea linares 1rA.

charlie-5
TÍTOL: Charlie i la fàbrica de xocolata.
AUTOR: Roald Dahl.
EDITORIAL: Rba La Magrana.
LLOC DE POBLACIÓ I ANY: Barcelona, 2005.
RESUM: Charlie és un nen somniador que viu de manera molt humil amb la seva família en una caseta de fusta situada a les rodalies d’una gran ciutat. El senyor Wonka, té una fàbrica de xocolata. Ha amagat cinc bitllets de color d’or dins cinc xocolatines. Charlie té la sort de trobar un dels bitllets d’or. Els cinc premiats tenen l’ oportunitat de anar a la fàbrica del senyor Wonka ja que ha estat tancada des de fa molts d’anys. Els nens han de passar per diferents probes i el que aconsegueix passar-les totes podia anar-se’n a viure a la fàbrica quan sigues més gran.

les-bruixes_
TÍTOL: Les bruixes
AUTOR: Rald Dahl
EDITORIAL: Empúries
LLOC DE PUBLACIÓ I ANY: Barcelona,1991.
RESUM: Les Bruixes explica la història d’un nen de set anys, que amb l’ajut de la seva extraordinària àvia s’enfronta a la terrible associació de bruixes d’Anglaterra comandades per la seva maligna Reina. El problema rau en el fet que aquestes no són les típiques bruixes dels contes tradicionals, sinó dones corrents que es vesteixen amb robes corrents i porten una vida corrent. Aquesta normalitat els permet actuar lliurement sense ser descobertes i fer malifetes contra els nens.

Marina Quero Montenegro 1rA.

divergent
TÍTOL: Divergent
AUTOR: Veronica Roth
EDITORIAL: Edebé
LLOC DE PUBLICACIÓ: I ANY 2011, Barcelona
RESUM:Divergent es un llibre de ficció, que esta ambientat en la ciutat de Chicago, en el futur. Tracta sobre la vida de una adolescent, de 16 anys, que es te que enfrentar a la selecció de una facio. Hi ha 5 facions: Intrepidesa, Franquesa, Abnegacó, Amistad i erudció.
RAONS PER LA RECOMANACIÓ: Si t’ agrada els llocs de la fam t’agradara aquest llibre.

Raúl Sánchez Oliva 3r D.

cementerio
TÍTOL: Cementerio de los Ingleses.
AUTOR: Concha Lopez Narvaez
EDITORIAL: Bruño
LLOC DE PUBLICACIÓ I ANY: Madrid, 2004
RESUM: Andrea es una niña que tiene diez años y vive en un pueblo con sus padres. Ella un día estaba viendo un libro mientras llovía y en ese momento sonó un trueno y la mecedora que tiene en su habitación que heredó de su abuela empieza a moverse sin razón. Ella no le da importancia pero su madre llega a su habitación y la mira con ojos de terror y le dice que hay una sombra. A los meses se van a vivir a otra ciudad, pasan los años y sus padres mueren y entonces Andrea decide ir a investigar a su antigua casa los sucesos extraños que suceden.
RAONS PER LA RECOMANACIÓ: El recomano perqué es molt interessant i és per a totes les edats.

Cristina Ramon Cánovas 1r D.

terrorifics
TÍTOL: Terrorifics, l’enigma de la gran píramide
AUTOR: F.Was, George
EDITORIAL: Columna
LLOC DE PUBLICACIÓ I ANY: Barcelona, 1997
RESUM: Tracta d’un noi que es diu Daniel, que te uns pares arqueólegs. Els seus pares li van portar a una piramide quan era petit. El seu pare es va perdre a una piramide. Des d’aleshores viu només amb la seva mare. Un dia va anar a la mateixa pirámide va entrar sense el permís de la mare amb una amiga seva d’allá. Van trobar una ciutat al mig de la pirámide i el seu alcalde era EL SEU PARE!
RAONS PER LA RECOMANACIÓ:Yo el recomano perque es molt divertit i surten moltes aventures.

Ivan Sanchez Galan 1r D.

sherlok
TÍTOL: El camino de Sherlok.
AUTOR: Andrea Ferrari.
EDITORIAL: Santillana.
LLOC DE PUBLICACIÓ I ANY: Madrid, 2007.
RESUM: Franciso es un chico de 14 años, superdotado, por esa causa va unos 2 años adelentado en el colegio. No tiene muchos amigos, solo uno, al que el llama Watson. Para ganar el viaje de fin de curso, Fran se apunta a un concurso de un tema en concreto: Sherlok Holmes, a Fran le encantas sus aventuras, se podria decir que es su fan numero uno. Fran lamentablemente pierde, pero no del todo. En su barrio hace unos dos meses ha habido tres asesinatos, los cuales Fran decide investigar. Fran los resuelve y detiene al verdadero asesino.
RAONS PER LA RECOMANACIÓ: Jo recomano aquet llibre perque a mi m’agradat molt la trama, sempre que teniem que deixar de llegir per el canvi de classe jo volia llegir més. És d’avantures i de misteri, el recomano per a la gent que li agradi el misteri.

Carla Herrero 1r C

RECOMANACIONS DE TERCER

carlos_ruiz_zaf_n
TÍTOL: El palació de la medianoche.
AUTOR: Carlos Ruiz Zafón.
EDITORIAL: Planeta.
LLOC DE PUBLICACIÓ I ANY: Sabadell, 2014.
RESUM: Uns nens orfes d’un lloc d’acollida s’enfronten a un assassí que vol matar a dos d’ells. Després van esbrinar qui era el que volia matar-los i perquè i el persegueixen passant per algunes dificultats i situacions perilloses.
RAONS PER LA RECOMANACIÓ: el recomanaria a les persones que els agradi les histories de intriga i de misteri.

Arnau Gonzalez Carmona. 3r. A

Prohibido
TÍTOL: Prohibido tener catorce años
AUTOR: Roberto Santiago y Jesús Olmo
EDITORIAL: Edebé
LLOC DE PUBLICACIÓ I ANY: En Barcelona el 2005
RESUM: Ivan cumple catorce años y le pasan cosas. Un dia Ivan se encuentra la novia de su mejor amigo besando a otro chico. Y los dos se enamoran pero su amigo se da cuenta de que los dos se quieren y Ivan le dice que le perdone. Despues los dos vuelven hacer amigos otra vez.
RAONS PER LA RECOMANACIÓ: Lo recomiendo a todos , porque esta muy guapo y es un poco divertido.

Joao Vicente Loor. 3r A

espiritu
TÍTOL: El espiritú del último verano
AUTOR: Susana Vallejo
EDITORIAL: edebé
LLOC DE PUBLICACIÓ I ANY: Al 2011 a Barcelona
RESUM: Va d’un noi que es diu Fran que va a casa de la seva iaia a passar l’estiu.
Un dia van fer la ouija i va sortir que es moriria algú que tingués la lletra F aleshores com en la seva família són molts que tenen la lletra F.
Van anar de excursió amb la seva família i amb l’Alba i la Visi.
Un altre dia van voler buscar un tresor entre l’Alba i la Visi però mentre el buscaven la Visi es va fer mal i aleshores no podien continuar, aleshores va anar tot sol el Fran, va a arribar a casa d’una noia i va trobar el tresor que estava allà.

Sergio Trilla. 3r A

la-porta-dels-tres-pan
TÍTOL: La porta dels tres panys
AUTOR: Sònia Fernàndez Vidal
EDITORIAL: La Galera
LLOC DE PUBLICACIÓ I ANY: Barcelona al 2011
RESUM: Un noi què es deia Miko que tenia 14 anys era molt solitari, ell anava a l’institut cada dia, per un dia va decidir camviar de ruta i anar per un altre camí, hi havia descobert una casa que no havia vist mai. Dins d’aquesta casa hi havia una especie d’un altre univers, com si fossi una altra dimensió. Dins d’aquest mon pasaven cosses impressionants, com una guerra per conquerir la maquina d’antimateria, en Niko tenia una missió que era retornar l’equilibri a tot aquell mon paral·lel. Ara te que intentar lluitar per salvar el seu món i salvar aquell univers quàntic que acaba de descobrir.
RAONS PER LA RECOMANACIÓ: Es un bon llibre de misteri i de ciència ficció per totes aquestes coses dels viatges en el temps i els móns paral·lels aquest llibre es molt recomanable, personalment ami m’agrada molt la ciència ficció per això me he agafat aquest llibre es molt bo.

Ivan Requena. 3r A.

principe
TÍTOL: El príncipe de la niebla.
AUTOR: Carlos Ruiz Zafón
EDITORIAL: Planeta
LLOC DE LA PUBLICACIÓ: Colección Booket , Mayo de 2007
RESUM: La familia Carver se transladaron de Londres a un pueblo el 1943. La casa donde iban a vivir antes pertenecia a la Fleischamann. Max y Roland empiezan a investigar sucesos raros que van ocuririendo, Max descubre unas estatuas en el bosque relacionada con un ser perverso El Príncipe de la niebla, es una especie de mago que te concede cualquier deseo que le pidas pero a cambio el te pedirá otra cosa. Al final Victor Kray se marcha del pueblo y le regala a Max las llaves del faro , al cabo de unos días la pequeña Irina despierta del coma y toda la familia vuelve a estar reunida

RAONS PER LA RECOMANACIÓ:es muy misterioso y me ha gustado , se lo recomiendo a todos porque creo que gustará.

Joao Vicente Loor Moreira 3r A.

gato
TÍTOL: La sombra del gato.
AUTOR: Concha López Narvàez
EDITORIAL: Alfaguara.
LLOC DE PUBLICACIÓ I ANY: Buenos Aires 1991
RESUM: Aquest llibre te cuatra histories de por, la que més m’agrada es “La sombra del gato”. Es un gat que cada dia al seu amo li feia petir perque el seu tamany es dobletjada cada di itenia un ulls de foc i menjava vaques i ovelles cada nit en els camps dels seus amics…
RAONS PER LA RECOMANACIÓ: Jo el recomano a totes aquelles persones que els agradin les lectures terror.

Pepe Carcaño 3r A.

herois
TÍTOL: Herois i Heroïnes
AUTOR: Montse Viladevall Valldeperas i Toni Llacay Pintat
EDITORIAL: Planeta&Oxford
LLOC DE PUBLICACIÓ I ANY: A Barcelona l’any 2008
RESUM: Aquest llibre és sobre la mitologia, explica histories fantàstiques sobre Herois, Dracs, Heroïnes i més animals fantàstics.
RAONS PER LA RECOMANACIÓ: Aquest llibre ho recomano a la gent que li agradi els mites fantàstics, personalment a mi no m’ha agradat.

Victor Coca 3r A.

exercit 2
TÍTOL: L’exèrcit de les tenebres
AUTOR: Jordi Cortès i Xavier Montoriol
EDITORIAL: Estrella polar
LLOC DE LA PUBLICACIÓ: Barcelona
RESUM: Tot passa a Viena en 1880 , son un grup de nobles que buscan unes pedres màgiques. Però ells no saben que apart de ells hi ha molta mes gent que ho valen aconseguir, però aquestes pedres apart de que son màgiques fan que qui les posseexi pogui controlar el món. Apart de ells també n’hi han mes gent ( els morts ) que volen també aconseguirles, la questió es, ¿ Qui, les conseguira abans ?
RAONS PER LA RECOMANACIÓ: El recomano a la gent que li agrada la lectura, les aventures i els misteris. Es molt bon llibre, però personalment ami se m’ha fet pesat. ( 357 Pàguines )

Fernando Pérez 3r A.

triangulo
TÍTOL: El crimen del triangulo equilatero.
AUTOR: Emili teixidor
EDITORIAL: oxford
LLOC DE LA PUBLICACIÓ: 1 any: maig 2012 a madrid
RESUM: en un institut han robat les copes que han guanyat amb els equips de futbol i ho tenen de investigar a veure qui ha sigut.
RAONS PER LA RECOMANACIÓ: ho recomano a les persones que li agradin els llibres de misteri i de intriga.

Xavi Pérez 3r B.

divergent
TÍTOL: Divergent.
AUTOR: Veronica Roth.
EDITORIAL: Estrella Polar.
LLOC DE PUBLICACIÓ I ANY: Barcelona, 2011.
RESUM: La citat de Chicago està dividida en cinc faccions i cadascuna d’elles es dedica a cultivar una virtut particular: Honestedat, Abnegació, Intrepidesa, Amistat i Erudició. Als setze anys, els joves han d’escollir de quina facció volen formar part definitivament. La Beatrice dubta entre quedar-se amb la seva família o ser qui realment és. No pot tenir les dues coses. I prendrà una decisió que sorprendrà a tothom, sobretot a ella.
RAONS PER LA RECOMANACIÓ: Jo el recomano a les persones que els agraden els llibres d’acció i aventures. És un bon llibre i m’agradaria llegir-me el segon.

Alex Pareja 3r B.

gos
TÍTOL: El gos que corria cap a un estel
AUTOR: Henning Mankell.
EDITORIAL:Columna Jove.Barcelona,
LLOC DE PUBLICACIÓ I ANY: Barcelona, Agost del 2007.
RESUM:Tracta sobre un nen que es diu Joel que cada mitja nit surt al carrer amb la seva societat secreta i, un dia arriba un foraster que té l’edat del Joel.A partir d’aquell dia es fan amics fins que el foraster ja no es el mateix , vol fer coses dolentes i al final acaben barallant-se.
RAONS PER LA RECOMANACIÓ: Jo el recomanaria a totes aquelles persones que els agradin les lectures d’aventures.

Arnau Vives 3r B.

llobarro
TÍTOL: No demanis llobarrro fora de temporada
AUTOR: Andreu Martín i Jaume Ribera
EDITORIAL: Columna Jove
LLOC DE PUBLICACIÓ I ANY: Barcelona 2004
RESUM: En Jona Anguera (Flanagan) és un detectiu privat.Que investigara perquè el Pantasma (El conserge de l’escola) li pasa els examens a un alumne però acavara descobrint un altre misteri amb l’ajut de les seves ajudants.
RAONS PER LA RECOMANACIÓ: Al principi es una mica aborrit però el desenllaç es entretingut.

Carlos Entrena 3r B.

compte
TÍTOL: Compte Saldat
AUTOR: Suso de Toro
EDITORIAL: Alfaguara
LLOC DE PUBLICACIÓ I ANY: 2009, Espanya
RESUM: Narra l’historia de dos joves a qui la investigació de l’estranya mort del seu pare els farà deixar enrere la infància i entrar en el mon dels adults. Son joves de dos ambients social diferents que tenen una visió de la vida contraposada. L’aparició d’un fet imprevisible a les seves vides els farà descobrir que potser cap dels dos era compensava.
RAONS PER LA RECOMANACIÓ: Jo el recomano a totes aquelles persones que els agradin les lectures d’intriga.

Jonathan raya 3r B.

COMPARTIM LECTURES 4rt C

Aquest espai és per a compartir amb els companys les lectures que més us agraden.
És fàcil, segueix l’esquema

TÍTOL: Cementerio de los Ingleses.
AUTOR: José Maria Mendiola.
EDITORIAL: Edebé
LLOC DE PUBLICACIÓ I ANY: Barcelona, 1993.
RESUM: Nadie lleva flores al Cementerio de los Ingleses, en la ladera del monte Urgull, en San Sebastián. Pero una tarde de verano, se pudo ver a una muchacha llorando ante un sepulcro. Tras ella se abría el misterio de una leyenda familiar y de un crimen cometido casi ciento cincuenta años atrás.
RAONS PER LA RECOMANACIÓ: Jo el recomano a totes aquelles persones que els agradin les lectures d’intriga. És molt entretingut.

ANIMA’T I COMPARTEIX

DEIXA EL TEU COMENTARI

COMPARTIM LECTURES 4rt B

Aquest espai és per a compartir amb els companys les lectures que més us agraden.
És fàcil, segueix l’esquema

TÍTOL: Cementerio de los Ingleses.
AUTOR: José Maria Mendiola.
EDITORIAL: Edebé
LLOC DE PUBLICACIÓ I ANY: Barcelona, 1993.
RESUM: Nadie lleva flores al Cementerio de los Ingleses, en la ladera del monte Urgull, en San Sebastián. Pero una tarde de verano, se pudo ver a una muchacha llorando ante un sepulcro. Tras ella se abría el misterio de una leyenda familiar y de un crimen cometido casi ciento cincuenta años atrás.
RAONS PER LA RECOMANACIÓ: Jo el recomano a totes aquelles persones que els agradin les lectures d’intriga. És molt entretingut.

ANIMA’T I COMPARTEIX

DEIXA EL TEU COMENTARI

COMPARTIM LECTURES 4rt A

Aquest espai és per a compartir amb els companys les lectures que més us agraden.
És fàcil, segueix l’esquema

TÍTOL: Cementerio de los Ingleses.
AUTOR: José Maria Mendiola.
EDITORIAL: Edebé
LLOC DE PUBLICACIÓ I ANY: Barcelona, 1993.
RESUM: Nadie lleva flores al Cementerio de los Ingleses, en la ladera del monte Urgull, en San Sebastián. Pero una tarde de verano, se pudo ver a una muchacha llorando ante un sepulcro. Tras ella se abría el misterio de una leyenda familiar y de un crimen cometido casi ciento cincuenta años atrás.
RAONS PER LA RECOMANACIÓ: Jo el recomano a totes aquelles persones que els agradin les lectures d’intriga. És molt entretingut.

ANIMA’T I COMPARTEIX

DEIXA EL TEU COMENTARI

COMPARTIM LECTURES 3r C

Aquest espai és per a compartir amb els companys les lectures que més us agraden.
És fàcil, segueix l’esquema

TÍTOL: Cementerio de los Ingleses.
AUTOR: José Maria Mendiola.
EDITORIAL: Edebé
LLOC DE PUBLICACIÓ I ANY: Barcelona, 1993.
RESUM: Nadie lleva flores al Cementerio de los Ingleses, en la ladera del monte Urgull, en San Sebastián. Pero una tarde de verano, se pudo ver a una muchacha llorando ante un sepulcro. Tras ella se abría el misterio de una leyenda familiar y de un crimen cometido casi ciento cincuenta años atrás.
RAONS PER LA RECOMANACIÓ: Jo el recomano a totes aquelles persones que els agradin les lectures d’intriga. És molt entretingut.

ANIMA’T I COMPARTEIX

DEIXA EL TEU COMENTARI

COMPARTIM LECTURES 3r B

Aquest espai és per a compartir amb els companys les lectures que més us agraden.
És fàcil, segueix l’esquema

TÍTOL: Cementerio de los Ingleses.
AUTOR: José Maria Mendiola.
EDITORIAL: Edebé
LLOC DE PUBLICACIÓ I ANY: Barcelona, 1993.
RESUM: Nadie lleva flores al Cementerio de los Ingleses, en la ladera del monte Urgull, en San Sebastián. Pero una tarde de verano, se pudo ver a una muchacha llorando ante un sepulcro. Tras ella se abría el misterio de una leyenda familiar y de un crimen cometido casi ciento cincuenta años atrás.
RAONS PER LA RECOMANACIÓ: Jo el recomano a totes aquelles persones que els agradin les lectures d’intriga. És molt entretingut.

ANIMA’T I COMPARTEIX

DEIXA EL TEU COMENTARI

COMPARTIM LECTURES 3r A

Aquest espai és per a compartir amb els companys les lectures que més us agraden.
És fàcil, segueix l’esquema

TÍTOL: Cementerio de los Ingleses.
AUTOR: José Maria Mendiola.
EDITORIAL: Edebé
LLOC DE PUBLICACIÓ I ANY: Barcelona, 1993.
RESUM: Nadie lleva flores al Cementerio de los Ingleses, en la ladera del monte Urgull, en San Sebastián. Pero una tarde de verano, se pudo ver a una muchacha llorando ante un sepulcro. Tras ella se abría el misterio de una leyenda familiar y de un crimen cometido casi ciento cincuenta años atrás.
RAONS PER LA RECOMANACIÓ: Jo el recomano a totes aquelles persones que els agradin les lectures d’intriga. És molt entretingut.

ANIMA’T I COMPARTEIX

DEIXA EL TEU COMENTARI