THE EARTH AT NIGHT

THE EARTH AT NIGHT

This is a very interesting video to introduce the study of the Earth to our pupils. It is very beautiful and it can motivate them to learn more new things about our planet or about the Univers. I will try to use it with my groups of 5th grade.

Hello world!

Amb aquest bloc de nom tan llarg i estrany, intento obrir un espai personal on poder compartir amb totes i tots vosaltres experiències, novetats, dubtes, inquietuds… relacionades amb l’ ensenyament – aprenentatge de l’ anglès i amb l’ ús de la metodologia CLIL.

Ja fa MOLTS anys que em dedico a l’ ensenyament (30), no tants a donar classes d’ anglès (20) , i molts menys a la implementació de la metodologia CLIL(4), i penso que encara tinc moltes coses per aprendre. No tantes per mostrar, però,  si en podeu aprofitar alguna, em sentiré molt satisfet.

Ja hi va haver un intent d’ encetar un bloc de característiques semblants,  fa uns tres anys,  i no me’n vaig sortir degut a les molte sobligacions personals i professionals – a banda, de les classes, he format i formo part de l’ equip directiu de l’ escola. Tinc moltes ganes que aquesta vegada surti bé.