Colònies a Can Pau

El 19 de maig, molt il.lusionats, vam agafar l’autocar en direcció a la casa de colònies Can Pau situada al terme de Canapost.

L’experiència viscuda ha estat com altres anys enriquidora i profitosa. Entre nosaltres hem pogut conviure dies inolvidables alhora que hem gaudit de la natura i dels nombrosos animals de granja que tenia la casa.

A destacar les caminades, (amb les “xerradetes” que comportava),  per tal de conèixer i visitar Peratallada i el poblat ibèric d’Ullastret.

També hem pogut veure quelcom que no havíem vist mai: com s’esquilàven ovelles i quedaven “ben fresquetes” de cara a l’estiu…

De tot això hem fet un recull de fotografies i un video musicat que ens queda de record tot esperant les properes colònies!

http://picasaweb.google.es/celiammarti/Colonies

Museu d´Història

Al primer trimestre vam anar al Museu d’Història de Barcelona per iniciar el tema d’experiències: L’habitatge al llarg de la història.

Combinant els elements teòrics amb la realització d’activitats pràctiques vam gaudir d’una visita dinamitzada per tal de conèixer l’evolució de l’habitatge i les diferents formes de vida que s’han donat en el curs dels segles.

Va ser una experiència interessant i engrescadora que va concloure amb una posada en comú i amb el treball posterior a l’aula per tal d’assolir els continguts i tenir una visió general de l’evolució de l’home des de la prehistòria fins a l’actualitat.

http://picasaweb.google.es/celiammarti/MuseuDHistRia

Trobada d’escacs amb l’escola Gravi

Com a cloenda de l’activitat que es va iniciar al primer trimestre amb les classes d’aprenentatge i aprofudiment del joc d’escacs i portats de la mà del nostre ja ja entranyable mestre d’escacs Pep Melendres, vam anar a fer un intercanvi de coneixements amb una altra escola anomenada Gravi.

Aquí podem veure com va anar l’experiència amb aquestes fotografies:

 http://picasaweb.google.es/celiammarti/TrobadaDEscacs

Tallers de Cicle Mitjà

Durant el curs hem realitzat tres tallers de català, música i matemàtiques interrelacionant els nens i nenes de 3r. i 4t.

A la revista de final de curs podreu veure un article on s’explica més ampliament. L’experiència viscuda ha estat força positiva i aquí recollim les fotografies que ho demostren.