Un any més, els nens i nenes de 6è hem anat 3 dies de colònies al Delta de l’Ebre. Ara us explicarem tot el que hem fet!

El primer dia vam arribar tots a l’escola molt contents. Vam pujar a l’autocar que ens va portar fins a Sant Carles de la Ràpita on vam parar a dinar. Quan vam arribar al Poblenou del Delta vam anar directe amb les barques de Perxar. Després de berenar vam jugar amb la mànega. Al vespre vam fer un joc de nit pel poble.

El segon dia vam agafar les bicis i vam anar fins a la platja, i tot i que no estava pensat, ens vam banyar. A la tarda vam anar a l’arrosar i vam acabar tots plens de fang. Quan vam tornar a la casa ens vam banyar a la piscina i dutxar. Després de sopar vam fer discoteca.

El tercer dia vam agafar l’autocar per anar a Portaventura on vam estar tot el dia. Vam dinar a un Self Service que es diu la Cantina, vam pujar a una atracció tots junts i vam anar a veure un espectacle de l’Oest. Al tornar a casa vam parar a fer un berenar-sopar  i vam tornar a agafar l’autocar per arribar a Banyoles.

Han estat uns dies genials!