El dijous, 16 de març vam anar tots junts a fer una sortida els estanyols de Banyoles. Primer de tot vam anar a l’escola de Natura a buscar les monitores de la sortida. Ens van explicar una mica la excursió del dia i també d’on venia l’aigua de l’estany i els estanyols. Vam anar a la font de la Puda i vam esmorzar. I tot seguit ens van explicar el passat de la font, i vam veure microbis de l’aigua.

Quan van acabar l’explicació vam anar al primer estanyol que era el de la Cendra però no hi vam poder passar perquè estava inundat del dia passat, i vam haver de fer un altre camí. Ens vam separar per classes per fer-ho més fàcil i tot seguit ens van explicar un altre estanyol i una mica de l’historia de les cigonyes, va ser molt interessant.

En unes fitxes de grup per anar a fer un treball dels estanyols tots junts. Vam passar pels terrenys del Casa Nostra per observar l’estanyol del Vilar. I vàrem buscar plàncton i després vam fer un joc de la cadena alimentària.

Quan es va acabar la sortida vam anar a dinar tot junts a la Draga, i vam tornar a l’escola.

Va ser una sortida molt interessant i divertida.