BarçaKids és un programa desenvolupat per la Fundació del FC Barcelona adreçat a nens i nenes de 6 a 12 anys per fomentar i consolidar el sistema de valors dels infants a través dels principis pedagògics de l’esport i el joc i de la participació activa i inclusiva.

L’objectiu és, amb rigor pedagògic, però al mateix temps per mitjà de procediments molt dinàmics i innovadors, promoure en els infants l’anàlisi i el coneixement d’hàbits i actituds que generin canvis per ajudar-los a créixer a nivell personal i col·lectiu, mitjançant l’esport, que és, en tot moment, l’eix motivador de l’aprenentatge.

El programa BarçaKids té dues línies de treball: una de presencial i una altra de virtual. La presencial ofereix a les escoles treballar els valors a través d’unitats didàctiques i la virtual, la creació d’una plataforma virtual que complementa i dóna continuïtat a la presencial, però que alhora s’obre a la participació de tota la comunitat internauta.

http://fcbkids.cat/ca

 

 

[youtube]https://youtu.be/V9ga7m18oo0[/youtube]