PLANS de TREBALL a Cicle Inicial

Aquest curs hem començat a treballar a Cicle Inicial amb la metodologia de “Plans de Treball”; de moment ho estem fent només amb propostes de matemàtiques i llenguatge.
Aquesta manera de fer, consisteix a presentar als alumnes les tasques de la setmana, escrites en un full, on ells marquen amb una creu les propostes que van fent, triant l’ordre que volen de realització; també poden associar-se amb altres companys per realitzar-les i/o ajudar-se.
Amb això pretenem que l’alumnat agafi protagonisme en el seus aprenentatges, esdevingui més autònom i millori la confiança en sí mateix i en la seva capacitat d’organització. Les/els mestres, per descomptat, hi som acompanyant en el procés i afavorint l’autocorrecció sempre que calgui.

Tot plegat esdevé una bona manera d’aprendre i els hi encanta.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=fGBc42C11iE[/youtube]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *