TRUITA DE PATATES CHIPS

Ingredients

5 oua
150 gm. patates chips
Oli d’oliva
Una mica de llet

Com es fa?

En un bol incorporem els ous i un raig de llet (com 2 cullerades soperes). Batem bé fins que els ous quedin espumosos.

Incorporem les patates fregides de borsa en el bol mentre trossegem amb les mans. Barregem les patates bé amb l’ou. Si decidiu afegir la ceba fregida, est és el moment.

Ara és quan ve el truc d’aquesta recepta, perquè perquè us queda ben toveta i sucosa heu de deixar que les patates absorbeixin ben l’ou. Deixeu-les almenys 10 minuts mentre aneu preparant alguna altra cosa del sopar o posant la taula. Una vegada vegeu que les patates s’han estovat és el moment de quallar la truita.

Afegim una miqueta d’oli en una paella antiadherent, amb un pinzell ho repartim bé per tota la base.

Quan la paella estigui calenta, tirem tota la mescla de la truita de patates i deixem quallar per aquest costat un parell de minuts. Donem la volta amb ajuda d’un plat i deixem quallar per l’altre costat, un parell de minuts més.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *