Recepta espaguetis a la carbonara

Ingredients per a 12 persones
960 gr. d’espaguetis
6 ous grans (o un ou i dos rovells)
210 gr. de parmesà ratllat
450 gr. de cansalada viada amb pebre negre a daus
1 de ceba petita (facultatiu)
4 cullerades soperes d’oli
pebre negre
sal
Preparació
En una paella gran i antiadherent escalfeu l’oli i sofregiu la ceba; abans que agafi color, tireu-hi la cansalada tallada a trossets. Remeneu uns minuts i traieu-ho del foc.
Bulliu els espaguetis. Mentrestant barregeu els ous amb el parmesà. Ha de quedar una crema espessa. Afegiu-hi el pebre.
Un minut abans que els espaguetis estiguin cuits, diluïu els ous batuts amb dues cullerades de l’aigua de cocció i torneu a escalfar el sofregit de ceba i cansalada. Escorreu la pasta i aboqueu-la a la paella amb el foc apagat. Aboqueu-hi la crema d’ous i aneu remenant uns segons fins que els ous comencin a quallar. És important que no quallin del tot.
Afegiu-hi una mica més de pebre negre i serviu-los immediatament.

pasta-226771_640

Aleix i Desiree

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *