Fotos que havien quedat per penjar

https://plus.google.com/100629838857303004281/photos

 

 

Us deixo aquesta adreça on trobareu els diferents àlbums amb les fotos que m’havien quedat per penjar al bloc. Ara penjaré moltes fotos de diferents activitats, aniversaris, festes, sortides… També m’he adonat que em falten les fotos dels aniversaris que vam celebrar l’última setmana (Laia i Arnau) ja que aquell dia no portava la meva càmera i ho vaig fer amb la de l’escola, aquestes fotos us les podré fer arribar al setembre quan les pugui recuperar de la càmera.

Ara el Picasa ha canviat a Google+ i no trobo la forma d’enllaçar cada àlbum a cada entrada del bloc com feia abans per això us deixo l’adreça d’on trobareu tots els àlbums.

Gaudiu de les fotos i de l’estiu!!!
Petons per tots els meus reis i reines!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *