Qui arribarà primer?

Avui hem fet un joc molt divertit!!!! Hem fet repàs de les figures treballades ( quadrat, rectangle, triangle i cercle ) però jugant. Hem fet dos equips. Cada vegada havia de sortir un membre de cada equip i sabien de posar a la ratlla de sortida. Després tenien que corre fins a la pissarra i posar la mà dins de la figura que jo he dit!!!! Al final han guanyat tots!!! Hem repassat, hem aprés i ens hem divertit!!!

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/YpcSWCX6CfU" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

CIRCUIT A LA SALA

AHIR, LA NEUS, ENS VA PREPARAR UN CIRCUIT SUPER DIVERTIT. PRIMER DE TOT, VAM ANAR DESCOBRINT QUE PODÍEM FER. SALTAR, ENFILAR-SE, ANAR A PEU COIX, REPTAR, … DESPRÉS VAM FER EL CIRCUIT D’UN EN UN. I PER ÚLTIM, ENS VAM QUEDAR A LES FOSCOS I AMB ELS LOTS VAM ANAR FENT EL CIRCUIT. VA SER MOLT DIVERTIT PERÒ LLÀSTIMA QUE LA ÚLTIMA PART NO LA VAM PODER GRAVAR!!!!! UN COP A LA CLASSE VAM FER EL DIBUIX DEL CIRCUIT.

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/IT3B6w6b_Pc" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

                                         PER VEURE LES FOTOS FES CLIC AQUÍ

La llegenda de Sant Jordi!

Per fi ja tenem la representació que van fer alguns pares i mares dels nens d’Infantil!!!! Mireu que divertida. Per cert, això és posible gràcies a la paciència de l’Encarna!!! És un crac!!! I també gràcies a tots els actors per què ho van fer genial!!!

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/_KEy3XTs4i8" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/l47TReF2cKM" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/Y6Maf1lWCkY" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

Aprenem més coses!

Avui hem fet repàs de les formes geomètriques. El quadrat, el triangle, el rectangle i el cercle. Però hem anat una mica més enllà!!! Els hem classificat. Primer hem posat tots els quadrats junts, i els triangles, rectangles i cercles també. Després ho hem complicat una mica. Havien de classificar aquestes figures però d’un color en concret. Com podeu veure ho han fet proa bé!!! I no els pots enganyar ja que estan al cas de tot!!!

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/4bRsgvqiKkA" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/wYGVPeDuPVE" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

FEM UNA CONSTRUCCIÓ TOTS JUNTS

El dimarts, a la sala, la Neus ens va proposar fer una construcció gran. Tots els nens tenien dues peces de fusta. Les havien d’anar posant una al costat de l’altra i el resultat el teniu aquí. Després, cada nen ens ha dit que els semblava que era. Han sortit moltes coses: castells, cases, volcans, ….

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/d2CwvPsll-g" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

FEM DE JARDINERS

EL DIMARTS VAM FER DE JARDINERS!!!!! VAM OBSERVAR DIFERENTS LLAVORS I DESPRÉS LES VAM PLANTAR. VAM PLANTAR FAVES, PÈSOLS, MONGETES, LLENTIES, MARGARIDES, .... DESPRÉS CADA NEN I NENA VA PLANTAR LA SEVA LLAVOR. EN AQUEST VÍDEO HO PODEU VEURE. ARA ENS TOCA REGAR I CUIDAR-LES PER QUÈ CREIXIN. QUE PASSARÀ? 

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/6-vV_F7kKFk" width="425" height="350" wmode="transparent" /]