Sortida al Molí de la Calveria

Els alumnes de 4t el dia 9 de maig vam visitar el Molí de la Calveria. Aquesta sortida està relacionada amb alguns temes de medi que ja hem treballat: les energies, les màquines i l’evolució de les eines del camp al llarg del temps.  L’anada la vam fer a peu passejant per la ruta dels Molins i la tornada amb autocar. Vam dinar a les 7 Fonts de St. Julià. Aquí teniu algunes fotos com a mostra de la sortida.

 

 

Mireu què fem a l’Aula d’Acollida!

Hola companys i companyes!

Som els nens i les nenes de l’aula d’acollida i us volem ensenyar el que hem anat fent a classe des de que hem arribat a l’escola. En aquests moments ja som 17 alumnes.

Aquí teniu alguns dels nostres treballs i al costat hi teniu l’enllaç on trobar-los.

1.- Ens presentem... 

2.- Plaça Major i Rambla del Carme de Vic.    

3.- El Temps de Primavera…

4.- Històries d’amics…

5.- Llegenda : El naixement del Drac.

Esperem que us agradin els nostres treballs!

Els alumnes que formem l’Aula d’Acollida som:
Clifford, Constance, Sofian, Frank, Godspower, Hemanpreet, Ernest, Samaely, Jia Fu, Gerald, Peijing, Santiago, Mankaranjot, Zeyu, Babanpreet, Rajvans i Larisa.

ACROSPORT

A Educació Física fem acrosport! no és fàcil, però al final ens en sortim… ens hem divertit molt i hem après a treballar en grup per ajudar-nos i no fer-nos mal.

ELS POWERPOINTS DE 4T!

Els/les alumnes de 4t de l’escola la Sínia estem treballant els parcs naturals que hi ha a Catalunya. Farem una petita presentació entre classes i per ajudar-nos hem elaborat un Power Point per grups. Esperem que us agradin!!

Loading...


Loading...


Loading...


Loading...


Loading...


Loading...


Loading...


Loading...


Loading...


Loading...


Loading...

SORTIDA A VIC

La nostra escola és molt oberta a tot el barri i a la ciutat. Per aquest motiu, els nostres alumnes busquen sempre interactuar-hi. Aquesta petita sortida és una mostra del treball que realitzem. Varem anar a peu, així fem exercici, al turó de Sant Marc. Feia fred, però som valents i sobretot aventurers. Mireu, mireu…