SORTIDA A LA PLATJA

El dijous 3 de juny, els nens de cicle inicial vam fer una sortida a la platja. Vam arribar a S’agaró, on després d’una hora i mitjà de viatge, vam fer un bon esmorzar. Després vam enfilar el camí de Ronda, on vam poder gaudir d’un paisatge meravellós, mentre vorejàvem la mar Mediterrània. En acabar el nostre camí i arribats a la platja de Sa Conca, vam fer una bona remullada per passar la calor.

GIMCANA D’AUTOBUSOS URBANS

El passat divendres 21 de maig vam fer una gimcana en autobús urbà. Ens vam dividir en grups i cadascun va agafar diferents línies d’autobusos (L1, L2) que passessin per l’escola o rodalíes, tot fent un transbord a la parada de l’estació d’autobusos.

ENTREVISTA AMB JOSEP RAFÚS I PILARÍN BAYÉS

Dins del projecte que estem treballant a classe, vam convidar al regidor del barri del Remei, en Josep Rafús, a constestar a unes quantes preguntes, algunes de curioses, que se’ns van acudir en relació amb el dia a dia del nostre barri.
També ens va visitar la ninotaire Pilarin Bayés. Com ja sabeu la Pilarin és la creadora dels personatges d’en Pau i la Laia, personatges que ens han acompanyant mentre apreníem a llegir.

TALLERS DE PLÀSTICA A CICLE INICIAL

Els alumnes de 1r i 2n , cada dimecres a la tarda , compartim l’activitat de plàstica. Ens repartim en 6 tallers diferents que són : color i textura, màscares i titelles, composició, punt i línia, la simetria i la forma. Amb pintura, amb fang, amb roba, amb plastilina, amb material de desús,… ens convertim en grans artistes!!! Ho voleu veure???

ELS MATERIALS

Tot observant, manipulant i experimentant hem anat descobrint les diferents qualitats dels materials i dels objectes, i la seva procedència.
També vam fer una excursió a la deixalleria de Tona per poder veure com es trien els diferents materials que llancem a les escombraries, materials que després es reciclaran.