BENVINGUTS AL NOU CURS !!!!!!

Estimades famílies, esperem que l’estiu us hagi permès un bon descans i hàgiu agafat forces per al nou curs.

El creixement constant de la nostra escola no para d’obrir-nos nous horitzons i noves oportunitats que esperem que ens permetin millorar el procés de construcció.

Estem segurs que tots els infants han aprofitat l’estiu per créixer i aprendre un munt de coses noves i que vindran plens d’experiències per a compartir.
Des de l’escola també ens estem preparant per a començar amb molta empenta, per retrobar-nos i acollir a tothom.

Us recordem que el curs s’iniciarà el dilluns 12 de setembre amb l’horari previst:

Infantil i Primària
9 a 12’30 h i de 15 a 16’30 h.

Hi haurà servei d’acollida i de menjador pels infants (excepte P3) des del primer dia.

El primer dia cal portar les mateixes coses de sempre: una bossa de roba tipus motxilla per infantil i una motxilla sense rodes els de primària, la bossa amb l’esmorzar, la bata, els tovallons i els mitjons antilliscants (tots els infants i amb el nom en lloc visible ) .

Durat els primers dies de curs us farem arribar el full informatiu número 1 d’inici de curs, amb els detalls que no sabíem el mes de juny.

Volem seguir treballant amb la idea d’una escola que creix conjuntament amb totes les persones que hi són aprop i que cadascuna d’elles és necessària per a que el projecte sigui complert.
I continuem amb la tradició de materialitzar aquesta idea amb alguna representació plàstica i que serveix també per decorar l’escola entre tots.

Per aquest setembre, us proposem que a casa prepareu un petit element decoratiu que us representi.
Hem pensat una proposta de representar “un missatge de les vacances en una ampolla”.
1. Partint d’una ampolla de plàstic (de qualsevol mida, color, forma,…).
2. Per la part de fora, la podem decorar (pintada, enganxant materials de les vacances, fotos,…).
3. Per la part de dins, també podem posar coses a dins (records de les vacances: pedretes, sorra, terra, fulles,…).
4. Partint de l’ampolla de plàstic podem fer un mòbil, poden sortir fils, filferros amb fotos, missatges escrits, materials recollits durant les vacances,…

Després de llegir les propostes podeu fer la vostra ampolla que transmeti un missatge que ens expliqui com ha anat aquest període de temps que no ens hem vist.

Penseu que les penjarem del sostre en els passadissos, això us pot servir de referència per a prendre les decisions, per tant la prepareu per poder-la penjar (amb un cordill).

Segur que no cal que us donem més instruccions ja que cada curs no pareu de sorprendre’ns amb les vostres idees i qualitat. Sempre al penjar-ho i observar el conjunt sentim com és d’important la diversitat per a la riquesa i la bellesa del projecte col·lectiu. Necessitariem ajuda per penjar-ho.
Si alguna persona de la família, el primer o segon dia d’escola, té alguna estoneta disponible per a ajudar a penjar-ho no cal que ens aviseu, us presenteu i sereu ben rebuts.

Ja sabeu que des del dia 1 de setembre som a l’escola en horari de matí. Podeu trucar o enviar un correu electrònic si necessiteu alguna informació o donar-nos-en alguna.
Fins aviat !!!!!!

Equip de mestres
Agost 2011

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *