HEM ANAT A ILLA FANTASIA !!!

Ho hem aconseguit!

illa fantasia 1A8

Durant aquest curs els alumnes de 1r. ESO “A” i 2n. ESO “B” (Alegra’ls)  hem treballat molt en el projecte d’emprenedoria i al final hem pogut anar a Illa Fantasia amb el que hem guanyat. El lloc el vam triar entre tots fent votacions.

Vam anar en autocar i allà ens ho vam passar molt bé. Vam baixar per tots els tobogans tantes vegades com volíem perquè no hi havia gaire gent. Ens vam quedar a dinar i vam comprar un gelat, encara teníem diners!illa fantasia 1A2BIS

Va ser un dia molt divertit per tots,

ens ho vam passar molt bé!

Bon estiu,

Alegra’ls

camara-de-fotos2

imatges de visita a Illa Fantasia 1r eso A

Aquest article ha estat publicat en 1r ESO A, GENERAL. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *