Final espanyola del Torneig Cruyff Court 2014

Per segon any consecutiu La Sagrera va estar present en el torneig que van disputar tots els equips que havien resultat guanyadors en els tornejos locals de cada ciutat.
Així, el passat 18 de maig, una representació de tres mestres amb els alumnes de la Sagrera del Projecte Community Program, van anar a Igualada, acompanyant l’equip guanyador tant en categoria femenina com masculina, i que representaven La Sagrera de Barcelona en el Torneig.
Va ser un dia molt intens amb molts partits, en el que els alumnes del projecte van tornar a fer una gran feina, ajudant en la organització del torneig.
Amb l’equip femení vam arribar a les semifinals, i amb el masculí vam arribar a la final! Però la vam perdre… Tot i així, tothom va quedar molt content, i no vam marxar amb les mans buides. Ens van donar el premi a la millor afició, ja que els pares dels jugadors van animar molt durant tot el torneig i anaven ben equipats amb samarretes estampades i tot!!
Aquest article ha estat publicat en GENERAL. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *