L’ASSOCIACIÓ “ÉS PER TÚ” (ONG) ENS VISITA

ab6b07db34914fc495de61b1df1f34c7La Rosa i en Julio van venir a l’escola  a explicar-nos el que feien a la seva associació. En Julio ens va parlar de l’energia nuclear i la Rosa del que havia passat a Txernòbil i a Prípyat.

784f20963d4afac9c48b782ad6763049

 

Els nens i nenes que viuen a prop de Txernòbil necessiten passar temporades aquí  (per Nadal i a l’estiu) per millorar la seva salut.

La seva associació s’encarrega de buscar famílies per portar-los. Hem après molt. A alguns ens hagués agradat saber més de l’explosió de la central nuclear. Ens ha agradat el vídeo  i com parlaven dels nens i nenes.

Aquest article ha estat publicat en GENERAL. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *