VISITA A LA PLANTA DE TRIATGE DE GAVÀ

escola verda portada20131106_123321

Els alumnes de 3r de la ESO van inaugurar el llistat de sortides preparades per treballar l’escola verda. El passat dia 6 de novembre van anar a la Planta de triatge de Gavà-Viladecans. És el lloc on va a parar tot el plàstic recollit dels contenidors grocs de Barcelona, i un cop allà el 20131106_122600classifiquen per tipus per poder-lo reciclar.                                                        Fa impressió veure tanta brossa junta i només és el plàstic! Després d’unes explicacions molt interessants, van fer una visita dins la planta de triatge, ben preparats amb armilles grogues i taps per les orelles (les màquines fan molt soroll). Tot i que el trajecte és llarg perquè s’ha d’agafar metro i autobús, val molt la pena perquè s’aprenen moltes coses. Sabíeu que els forats del contenidor groc són petits expressament per que llancem la brossa per separat i no posant tots els plàstics dins d’una bossa??? Ja ho podeu posar en pràctica!

imatges de la visita a la planta de triatgecamara-de-fotos2 de Gava

Aquest article ha estat publicat en 3r ESO, GENERAL. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *