UNA HISTÒRIA DE POR…

Uh, Oh no tinc por

Hi havia una vegada un grup d’amics que anaven amb dos cotxes…van parar el cotxe perquè ja no tenien gasolina ,havien vist una mansió i s’hi van acostar per si havia gasolina.

Van entrar a la mansió,és van separar per buscar gasolina ,anaven de porta en porta per buscar-la.

Van sentir un crit,van anar corrents fins a la porta de la entrada,es van reunir…la porta estava oberta i es va tancar “boom” van anar a la porta del darrera,algú va tocar els peus del John C. Van perdre de vista al David ,hi havia una persona que tenia un ganivet molt gros.La persona que tenia el ganivet va tallar els peus del Sebastià,a la Romina li va tallar el seu cap,la Naíma ,l’Aroa i l’Angela es van quedar el sofà assegudes…la persona amb el ganivet els va tallar els seus caps. L’Aron va veure la gasolina en el sofà,va cridar el David,John C.,Hussnain,Karim…..però no podien anar amb l’Aron perquè estaven en perill. L’Aron se’n va anar sol cap a casa però la persona amb el ganivet estava sentat en el cotxe,tots plegats van morir….la persona amb el ganivet es deia LA POR!.

Kawchar, Fiza i Aron

3 thoughts on “UNA HISTÒRIA DE POR…

 1. hafsha

  m’encantaaaaaaaaa!!!!!!!!!! aquesta historia aron has posat tootss elss teuss amics menx jo heeeeeeeeeeeee 🙁 🙁 mirau inclinanel cap capa la esquerra

 2. mariluz

  UH ! OH ! Quina por !!!! m’han agafat esgarrifances … d’ara endavant miraré de no quedar-me mai sense benzina …

 3. FATIMA

  FATIMA

  m’eeeeeeennnnnnnccccccccccccaaaaaaaannnnnnttttttaaa aquesta historia. Teniu bona sort que la vostra historia l’han penjat a la web de l’escola.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *