DO, RE, MI

La Carla, el Byron, el José i la Gisela ja coneixen l’escala musical. Mireu que bé que acompanyen aquesta cançó tan difícil!

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/8pYPHCfhyXo" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

LA BARCA

Als nens de sisè els hi encanta aquesta cançó, per fi, la podreu escoltar des del bloc!

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/gDrN_5uB8NQ" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/BXU2Qma7Exw" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

SUPERCALIFRAGI…

Els nens i nenes de cinquè ens toquen aquesta cançó amb flauta, acompanyada per les pianistes de les seves classes. L’any passat la van aprendre amb els instruments de percussió, ara dominen un nou instrument: la flauta!

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/QTh6VUC_4ww" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/0RjZxIPZnnw" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

LES CHORISTES

L’Alba de 5è A ens ha proposat aquest video que ha trobat al youtube. La cançó que canten és francesa i es diu “Caresse sur l’oceán” i és preciosa. Ja veureu que bé que ho fa el solista! Volem agrair a l’Alba que ens l’hagi proposat, el bloc el fem entre tots!

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/rEs1wtsw_IA" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

MUSIPREGUNTA 1

Per no perdre el ritme, us proposem la primera musipregunta d’aquest curs que s’ha de contestar abans del dia 20 d’octubre: Com es diu el músic català que tocava el violoncel i es va fer famós a tot el món quan va composar l’obra “El cant dels ocells”?

EL BLOC DE MÚSICA TORNA AQUEST CURS

Hola a tots!
Després de l’estiu i un mes de setembre per tornar a agafar el ritme, el bloc de música comença a funcionar. Aquest curs la Sarai, la Neus i la Núria seran les vostres mestres de música i les encarregades de fer que el bloc continui tant actiu com sempre. Bon curs a tots!

REPORTATGE DE LA CANTÀNIA 2010

Hola nois, a l’info K que és un telenotícies per a nens i nenes, han fet aquest reportatge de la Cantània d’aquest any. Les imatges que es veuen són molt boniques i us podeu fer una idea de tot allò que no vau poder veure mentre actuaveu. Els resultats són impressionants!

REPORTATGE INFO K