EL MEU ANIVERSARI

Hola amics,

Avui és un dia molt especial per a mi, estic d’aniversari!!! Avui fa un any que estic a l’escola i per celebrar-ho hem fet una festa, una festa especial, una festa ecològica, però amb pastís i tot.

A mi m’han regalat una tarta amb una espelma i una fotografia molt maca, m’ha fet molta il·lusió!

I jo, com que estic molt preocupada pel nostre planeta he fet un regal ecològic a tots els nens i les nenes: l’ECO-JOTA, un embolcall molt xulo i pràctic per  a que tothom porti el seu esmorzar ben embolicat, sense haver d’utilitzar plàstic, paper d’alumini o paper de cuina, d’aquesta manera evitem generar residus que embruten el nostre planeta.

L’ECO-JOTA
 

 

One thought on “EL MEU ANIVERSARI

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *