HOLA A TOTHOM!

Hola a tothom!

Ja fa uns quants dies que hem començat un nou curs i encara no us havia explicat res. Les meves vacances han estat una mica avorrides però ara que tots vosaltres heu tornat a l’escola tot està molt més animat i divertit.

Ja sabeu que sóc una mica tafanera i tinc una notícia per a vosaltres, ja estan fetes les bates iguals a la meva! Hi ha de diferents mides, tant per als alumnes com per a les mestres, aviat tots anirem per l’escola amb la bata nova, serà molt divertit!

bata-geganta

Us vull proposar una idea, si us feu una foto amb la nova bata envieu-me-la i la ensenyaré al bloc. Què tal si fem una col·lecció de fotos de gent vestida amb la bata de l’escola?

Ja he penjat la primera, no es veu la meva cara perquè ja em coneixeu molt bé, però les vostres han de ser amb la cara de qui porta la bata.

Animeu-vos!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *