CONTE EL GEGANT DE GUIX

El Gegant de Guix

 

Publicat dins de Activitats de classe | Deixa un comentari

CONTE: ELS DOS POQUETS I LA PORQUETA

Publicat dins de Contes | Deixa un comentari

RACÓ DE TARDOR

Com hem pogut anar veient en el nostre entorn els arbres estan canviant, alguns els hi cauen les fulles, altres els hi canvien els colors de verd a groc, taronja o vermell. Ja no veiem flors en els camps i algun dels ocells han marxat perquè ja arriba el fred.

Com tot això ens interessa molt, vam decidir tenir un racó permanent a la classe de diferents fruits, fulles, contes, etc. Si aneu al bosc i trobeu elements de la tardor els podeu portar a la classe. Així podrem ampliar el nostre racó i manipular tot el que hi tenim.

Animeu-vos a portar alguna coseta més. Moltes gràcies, famílies!!!

Publicat dins de Tardor | Deixa un comentari

PSICOMOTRICITAT FINA

Hem començat amb les estacions de psicomotricitat fina. Treballem la precisió manual amb diferents materials del nostre entorn (pinces, pasta, pinyes, cereals…)

Publicat dins de Psicomotricitat fina | Deixa un comentari

PINTURA DE TARDOR

Ja fa dies vam pintar uns quadres amb pintura de colors de la tardor. Mireu què concentrats estavem:

Publicat dins de Activitats de classe | Deixa un comentari

FESTA DE CASTANYADA!

Divendres vam passar un dia ben festiu. Al matí jocs de castanyada al pati i després a veure la castanyera al teatre. A més, durant la setmana van venir unes companyes de 6è a ajudar-nos a fer les paperines de paper de diari.

I a la tarda la festa compartida amb les famílies amb tallers, concurs de pastissos i menjar les castanyes. A més, molt ambientats de Hallowen. Una festa amb una mica de tot.

Moltes gràcies per la vostra participació!!!

Publicat dins de Festes | Deixa un comentari