Ja fa molts dies que no penjo res!!!

Ha passat el temps sense adonar-me, o potser sí que me n’he adonat! Bé, recordant tot el que havia escrit m’he sentit molt bé, però amb anyorança. Des de fa dos cursos ja no treballo a Educació Infantil, ara sóc mestra de Cicle Inicial i actualment estic a segon. El millor que m’ha pogut passar és pujar curs a curs amb els mateixos alumnes, així l’adaptació no m’ha sigut tant difícil. Hem continuat treballant coses interessants, però el fet de tenir llibres i haver-los de seguir impedeix una mica imrovisar en funció dels interessos. Però ho apuntem per a més endavant i en un moment o altre estudiem la pregunta.
Ara estem començant el projecte dels animals… a veure quin triarem per estudiar…
I mentrestant, també aprenem a escriure bé, a llegir bé, a comptar a sumar, a restar… Quin munt de coses!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *