TALLERS SENSORIALS A P3

Us deixem un petit recull del tallers sensorials que hem treballat. Vam barrejar a tots els nens de p3 en 5 grups. Durant 5 setmanes cada grup va passar per un dels tallers enfocat a un sentit en concret: al taller del tacte vam experimentar amb sacs negres i amb els peus, al taller de la vista vam experimentar amb les llums i els colors, al sentit de la oïda vam experimentar amb els sons i la música, al taller del gust vam poder tastar diferents gustos molt peculiars i al taller de l’olfacte vam fer jocs per desxifrar diferents olors. Volem agrair especialment a la família que va fer la donació de les capses de llum, ja que l’activitat va agradar molt tant als nens/es com als mestres; és un material molt atractiu pels nostres nens.

2 comentaris a “TALLERS SENSORIALS A P3

  1. Quina passada!!!
    Com m’agrada el resultat! Aquests cubs de llum són una gran troballa jejeje… 😉
    Fantàstic que es puguin aprofitar i que la canalla els gaudeixi

  2. Si Sara! Estan molt bé!!! no veguis com xalaven els nens!!! moooltes gràcies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *