ELS PROTAGONISTES DE P5

CADA DIVENDRES A LES CLASSES DE P5 FEM EL PROTAGONISTA. AQUEST CURS LES FAMÍLIES VENEN I ENS EXPLIQUEN UN CONTE I FEM DIFERENTS ACTIVITATS:
ELS PROTAGONISTES DE P5B HAN SIGUT EL DENNIS, L’ESTHER, LA PAULA, L’ALBA, LA DANA I L’IVAN.
GRÀCIES A LA FAMILIA DEL DENNIS VAM PODER GAUDIR DEL CONTE “ELS TRES PORQUETS”. VAN FER UNA PETITA OBRA DE TEATRE AMB TITELLES I DESPRÉS VAN PODER FER-HO ELS NENS I NENES. DESPRÉS VAM PINTAR UN DIBUIX!

AMB LA FAMILIA DE L’ESTHER VAM CONÈIXER EL CONTE “EL REI I LA CAMISA”, REPRESENTAT PER L’ESTHER I EL SEU PARE AMB TITELLES! CADASCÚ VA CONFECCIONAR LA SEVA PRÒPIAR CORONA DE REI I DESPRÉS ELS NENS I NENES DE LA CLASSE TAMBÉ VAN REPRESENTAR EL CONTE!

ELS PARES DE LA PAULA ENS VAN EXPLICAR EL CONTE DE “GUÍLLEM TELL”. ENS VA AGRADAR MOLTÍSSIM! I DESPRÉS CADASCÚ VA FER EL SEU ARC I LES SEVES FLETXES! UNA MANUALITAT PRECIOSA!

ELS PARES DE L’ALBA VAN REPRESENTAR EL CONTE DE “EL PERE SENSE POR”. L’ALBA INTERPRETAVA AL PROTAGONISTA, EL PERE! HO VA FER MOLT BÉ!! DESPRÉS VAM FER UN DIBUIX DEL CONTE I ENS VAN PINTAR LA CARA PER TAL DE SER ELS PERSONATGES DE LA HISTÒRIA!

AMB LA TIETA I LA MARE DE LA DANA VAM PODER GAUDÍ DEL CONTE DE “EL FLAUTISTA D’HAMELI”, REPRESENTAT AMB UNES TITELLES MOLT ESPECIALS FETES PER LA DANA! DESPRÉS, CADA INFANT VA REALITZAR LA SEVA PRÒPIA TITELLA I A MÉS A MÉS ENS VAN PINTAR LA CARA PER TAL DE SER RATES PER UNA ESTONA!!

ELS PARES DE L’IVAN VAN FER UN TEATRE AMB EL CONTE DE LA PRINCESA I EL PÈSOL. VAN FER SERVIR UNES TITELLES XULÍSSIMES FETES AMB TUBS DE CARTRÓ I LLANA…I DESPRÉS ELS NENS I LES NENES VAN CONFECCIONAR LA SEVA PROPIA TITELLA!!

ELS PROTAGONISTES DE P5A HAN SIGUT: LA KRISTINA, L’ADRIANA, LA NATÀLIA, EL LEO, LA JUDIT I LA CLARA.

LA KRISTINA VA VENIR AMB ELS SEUS PARES I ENS VAN REPRESENTAR EL CONTE “EL VESTIT NOU DE L’EMPERADOR”. VAN FER-HO MOLT BÉ I ENS VAN FER RIURE MOLT. A MÉS ENS VAN REGALAR UN CONTE A CADASCÚ.

L’ADRIANA I ELS SEUS PARES, I EL NICOLÀS, VAN EXPLICAR EL CONTE “EL PASTOR I EL LLOP”. VAN PORTAR DISFRESSES D’OVELLA PER MOLTS NENS I ELS ALTRES ÈREM LA GENT DEL POBLE. ENS VAN FER PARTICIPAR A TOTS I DESPRÈS VAM FER UNA MANUALITAT MOLT MACA.

A LA NATÀLIA LA VAN ACOMPANYAR EL SEU PARE, LA TIETA I LA PADRINA. VAN PORTAR UN TEATRE MOLT MACO DE TITELLES I ENS VAN REPRESENTAR EL CONTE “L’ALADÍ I LA LLÀNTIA MERAVELLOSA”. ENS VA AGRADAR MOLT I A MÉS DESPRÈS VAM FER LA NOSTRA LLÀNTIA I VAM ESCRIURE EL NOSTRE DESIG.

EL LEO I ELS SEUS PARES VAN FER EL CONTE “EL PATUFET”. TOTS TRES VAN PARTICIPAR EN L’EXPLICACIÓ DEL CONTE, ES VAN DIFRESSAR I A MÉS, ENS VAN DONAR UNA BARRETINA A CADASCÚ. QUAN VAN ACABAR VAM FER UNA TITELLA DE DIT DEL PATUFET.

LA JUDIT VA VENIR AMB ELS SEUS PARES I L’IVAN. EL CONTE ERA “ELS TRES REIS” I VAN PORTAR DISFRESSES DE REIS, L’ESTRELLA, SANT JOSEP I MARIA. ELS PARES EXPLCIAVEN EL CONTE I LA JUDIT I ELS ALTRES NENS EL REPESENTAVEN. QUAN VAN ACABAR VAM CONSTRUIR EL NOSTRE REI MAG.

MOLTISSIMES GRÀCIES FAMÍLIES!!!!!!!! SOU UNS ARTISTES!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *